Πράσινο και λουλούδια στο μπάνιο! Η τάση που θα ανανεώσει κάθε χώρο

Προσάρμοσε τις ιδέες στο δικό σου μικρόκοσμο.
Πράσινο και λουλούδια στο μπάνιο! Η τάση που θα ανανεώσει κάθε χώρο

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Το πλέον προσωπικό δωμάτιο του σπιτιού είναι το μπάνιο.

Μπορεί να μην περνάμε πολλές ώρες εκεί, αλλά σίγουρα η αίσθηση της τάξης, της οργάνωσης και της καθαριότητας τονώνει τη χαλαρωτική διάθεση και ενεργοποιεί την έκκριση των positive vibes στον υπερθετικό βαθμό.

Όταν πρόκειται για διακόσμηση, το πρώτο πράγματα που έρχεται στο μυαλό μας είναι τα λουλούδια ή τα φυτά εσωτερικού χώρου κι όχι άδικα αφού η φρεσκάδα, η τρυφερότητα και το εντυπωσιακό χρώμα τους στολίζουν ακόμα και τις πιο μουντές γωνιές του σπιτιού.

Τα λουλούδια είναι πολύ εύκολο να τα προμηθευτείς, αλλά και να επιλέξεις τα ιδανικά για εσένα. Παράλληλα, η παρουσία τους στον χώρο είναι η ικανή να δώσει χαρακτήρα και ταυτότητα ακόμα και στο μπάνιο σου.

Όσο για το μέγεθος του χώρου, αυτό καμιά σημασία δεν έχει. Θα φέρεις στα μέτρα σου κάθε αγορά λαμβάνοντας υπόψη τις παραμέτρους και τις ιδιαιτερότητες. Άλλωστε, η διαφορετικότητα είναι αυτή που στο τέλος ξεχωρίζει.

Άναψε το πράσινο φωτάκι της δημιουργικότητας και ξεκίνα τις αλλαγές!

Ροζ ρομαντισμός

Είτε δύο, είτε ένα βαζάκι με ροζ λουλούδια συντροφιά με το αγαπημένο σου κερί, θα κάνει κάθε όνειρο πραγματικότητα, από εκείνα που μοσχοβολούν.

Amazon spirit

Φυτά που θυμίζουν μικρά δεντράκια, τα οποία έχουν δραπετεύσει από κάποιο πλούσιο δάσος σου χαρίζουν τη δροσερή ανάσα που χρειάζεσαι. Η ομορφιά της φύσης δε μπορεί να αντικατασταθεί από κανένα αντικείμενο σύγχρονου decor.

Λευκά άνθη

Τι πιο όμορφο από ένα καλάθι που ξεχειλίζει από λευκά άνθη;

Η γαλήνια νηνεμία που το άσπρο αποπνέει συνδυάζεται άψογα με τα bubbles, τα άλατα και το ποτήρι λευκού κρασιού στο χέρι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HOME DECOR INSPIRATION (@modern_homestyle)

Μην αφήσεις κανένα σημείο του σπιτιού σου παραμελημένο τώρα που περνάμε τόσο χρόνο εκεί.