Orange tinted nails και τον χειμώνα; Αυτός είναι ο (σωστός) τρόπος

Δεν είναι αυτό που νομίζεις...
Orange tinted nails και τον χειμώνα; Αυτός είναι ο (σωστός) τρόπος

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Ορισμένα χρώματα αποτελούν διαχρονικά μέλος συγκεκριμένων οικογενειών, οι οποίες με τη σειρά τους υπάγονται στην κατηγορία των trends διαφορετικών εποχών του χρόνου.

Κάπως έτσι, τα φωτεινά και παιχνιδιάρικα χρώματα ανήκουν στο δροσερό, ζουμερό και ευχάριστο καλοκαίρι, εν αντιθέσει με τα πιο μουντά, σκούρα κι επιβλητικά, τα οποία θυμίζουν σε όλους πως ο καιρός έχει φορέσει τα βαριά του.

Όμως, η περσινή χρονιά μας δίδαξε πολλά μαθήματα μέσα από τα οποία η διαφορετικότητα πήρε υπόσταση και ουσία. Ποιος, λοιπόν, ορίζει τι ταιριάζει καλύτερα στη ψυχοσύνθεσή μας ή, μάλλον, ποια απόχρωση καθρεφτίζει καταλληλότερα τη διάθεσή μας;

Γραμμικά σχέδια, αντιθέσεις και μη επαναλαμβανόμενα μοτίβα ανάμεσα στα νύχια αποτελούν την τάση της νέας χρονιάς, με το πορτοκαλί να δεσπόζει σε μια πιο συγκρατημένη εκδοχή.

Απόφυγε τις φλουο πινελιές, και πρόσθεσε ένα touch σκούρου καφέ ή μαύρου για να παίξεις με ξεχωριστό design σε κάθε καμβά. Η γεύση σοκολάτα – πορτοκάλι βγάζει προς τα έξω τη γλυκιά αλλά και αυστηρή αίσθηση που πάντα απολαμβάνεις καθώς σε συνεπαίρνει. Μόνο που αυτή τη φορά η όραση θα είναι εκείνη που θα αφουγκραστεί την ιδιαιτερότητα του γούστου σου.

Μακριά ή κοντά, τετράγωνα ή αμυγδαλωτά, απαλλάξου από τις ταμπέλες, σπάσε κάθε κανόνα και βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει.

Τώρα αναλαμβάνεις εσύ!

Θα το τολμήσεις;