To tip για να μην σου ξεραθεί ποτέ ξανά η mascara

Κι όμως βρέθηκε η λύση στο αιώνιο πρόβλημα.
To tip για να μην σου ξεραθεί ποτέ ξανά η mascara

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Βασικό και απαραίτητο προϊόν μακιγιάζ στην καθημερινή beauty routine κάθε γυναίκας είναι η mascara. Ίσως, εκείνο που επιλέγεται τόσο από τις λάτρεις του είδους όσο κι από εκείνες που πρεσβεύουν ένα πιο απαλό μακιγιάζ.

Όμως, όσο λατρεύεται από όλες μας για το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που δίνει ένταση σε κάθε μακιγιάζ, άλλο τόσο ενοχλητική είναι η αίσθηση όταν τη βλέπουμε να αρχίσει να ξεραίνεται.

Πόσες φορές σου έχει τύχει ενώ ετοιμάζεσαι να μαγέψεις με την εμφάνισή σου, να συνειδητοποιείς ότι, τελικά, σε πρόδωσε η mascara;

Μην αγχωθείς, υπάρχει η λύση και μάλιστα βρίσκεται είτε στο σπίτι σου, είτε στο φαρμακείο της γειτονιάς.

To tip για να μην σου ξεραθεί ποτέ ξανά η mascara

Τα φυσικά δάκρυα έχουν αποδειχθεί πολλές φορές το ιδανικό «γιατροσόφι» που προστατεύει με την υδάτινη σφαίρα του τα ευαίσθητα μάτια. Κατ’ αυτόν τον τρόπο εάν προσθέσεις ελάχιστες μόνο σταγόνες (2 – 3) στη συσκευασία, κλείσεις καλά το καπάκι και ανακινήσεις καλά για λίγα δευτερόλεπτα, θα δώσεις ζωή στο αγαπημένο σου προϊόν που… αργοπεθαίνει πρόωρα.

Το tip αυτό θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη, διότι το πρόβλημα θα αποτελέσει παρελθόν άμεσα, ενώ το απόλυτο make-up tool σου δεν ήταν ποτέ πιο ενυδατικό.