Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Ανάμεσα στις φωτογραφίες που οι make-up artists  ανεβάζουν στο λαμπερό κόσμο των social media παρατηρείς ένα κοινό στοιχείο: το φωτεινό αλλά άψογο πορσελάνινο δέρμα, ακόμα και στην περιοχή των ματιών, η οποία πλήττεται εύκολα από δυσχρωμίες, μαύρους κύκλους, αλλά και οιδήματα.

Αναρωτιέσαι πώς ακριβώς οι stars καταφέρνουν να κρύβουν κάθε ατέλεια; Το μυστικό είναι στο σωστό concealer.

Εάν έχεις απογοητευτεί από τα concealers και ακόμα αναζητάς αυτό το ένα και μοναδικό, το οποίο είναι φτιαγμένο για σένα, τα νέα είναι θετικά. Βρίσκεται εκεί έξω και σε περιμένει.

Το μυστικό που πολλοί ειδικοί κρύβουν στο εvτυπωσιακό βαλιτσάκι τους είναι το Born This Way concealer της εταιρίας καλλυντικών TooFaced. Πρόκειται για ένα προϊόν που απευθύνεται σε όλες εκείνες που αναζητούν το αψεγάδιαστο τελείωμα υψηλής κάλυψης, ματ αποτελέσματος και μακράς διάρκειας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Too Faced Cosmetics (@toofaced)

Παράλληλα, τα οφέλη του επεκτείνονται και σε άλλα σημεία του προσώπου, τα οποία θέλεις να διορθώσεις αλλά και να φωτίσεις, καθώς η δύναμη της υφής του μπορεί να τα βάλει ακόμα και με τα πιο επίμονα σημάδια που ούτε το foundation δε μπορεί να αντιμετωπίσει.

Ο μικρός θησαυρός κοστίζει 30$ και κυκλοφορεί σε πολλές αποχρώσεις για να διαλέξεις την ιδανική για εσένα. Άλλωστε you were born this way!

Και η οικογενειακή φωτογραφία της σεζόν…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Too Faced Cosmetics (@toofaced)