Οι πιο εύκολες και αποτελεσματικές ασκήσεις για γυμναστική στο σπίτι

Για θεαματικά αποτελέσματα.
Οι πιο εύκολες και αποτελεσματικές ασκήσεις για γυμναστική στο σπίτι

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Ο Ιανουάριος αποτελεί πάντα το μήνα κατά τον οποίο νιώθουμε φρέσκες, ανανεωμένες και έτοιμες για νέα ξεκινήματα.

Πιστεύουμε πως αυτή χρονιά μας ανήκει και κάνουμε τα πάντα για να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο, καθώς, όπως λέμε, έτσι θα πάει όλος ο υπόλοιπος χρόνος.

Ανάμεσα, λοιπόν, στους στόχους που θέτουμε στο wish-list των αλλαγών πάντα μπαίνει ψηλά η στροφή προς την υγιεινό τρόπο ζωής. Αυτήν την περίοδο, περισσότερο από ποτέ, χρειαζόμαστε την αποτοξίνωση από τις άτακτες εξορμήσεις στα οικογενειακά τραπέζια και τις γιορτινές λιχουδιές, ενώ πέρα από τη «στροφή» στα φρούτα και τα λαχανικά, σειρά έχει η γυμναστική.

Πρόκειται για ένα κομμάτι της ζωής μας, στο οποίο εάν δεν είσαι μυημένη, σε τρομάζει και σε απωθεί, διότι ξέρεις πως η αρχή θα είναι δύσκολη. Μα εάν δεν ξεκινήσεις τώρα, τότε πότε;

Το γεγονός ότι μένουμε σπίτι είναι, επίσης, με το μέρος μας και μας δίνει την ευκαιρία να αφιερώσουμε τον χρόνο που χρειάζεται το σώμα μας να επανέλθει ή να βρει για πρώτη φορά τη φόρμα που χρειάζεται. Και το Instagram είναι για άλλη μια φορά εδώ για να βοηθήσει με τον τρόπο του στο δύσκολο αυτόν αγώνα.

Το βίvτεο που ακολουθεί μας δείχνει τον τρόπο να γυμναζόμαστε στο χώρο μας καθημερινά, εύκολα και αποτελεσματικά. Το τρίπτυχο για να σου δώσει την ώθηση που χρειάζεσαι για να αποχωριστείς τον καναπέ και να κουνηθείς στον ρυθμό.

Αν γίνει η αρχή, το τέλος της σχέσης δε θα φτάσει ποτέ!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dannibelle (@dannibelle)