Tρία beauty προϊόντα που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει πάντα στη τσάντα της

Είναι χειμώνας κι όπως πρέπει θα προετοιμαστείς.
Tρία beauty προϊόντα που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει πάντα στη τσάντα της

 Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Η προσαρμοστικότητα απέναντι σε κάθε κατάσταση την οποία βιώνουμε είναι εκείνη που τελικά μας καθιστά ικανές να επιβιώνουμε.

Κάπως έτσι, το κεφάλαιο «επιδερμίδα» χρήζει ιδιαίτερης προσοχής κυρίως όταν πρόκειται να αντιμετωπίσουμε την έκθεση στους εξωτερικούς παράγοντες, όπως είναι οι ακραίες καιρικές αλλαγές.

Καθώς το κρύο ταλαιπωρεί όλο και περισσότερο το γυμvό μας δέρμα εμείς μπορούμε να το προστατεύουμε και να είμαστε πάντα ένα βήμα πιο μπροστά για να καλύψουμε ζεστά κάθε σημείο που πλήττεται περισσότερο. Πώς θα γίνει αυτό εφικτό σε καθημερινή βάση;

Η γυναικεία τσάντα αποτελεί έναν ξεχωριστό μικρόκοσμο, στον οποίο μπορείς να βρεις ανά πάσα στιγμή ό,τι κι αν χρειαστείς. Το μοναδικό πρόβλημα που συνήθως αντιμετωπίζουμε είναι να αναγνωρίσουμε αυτό που ψάχνουμε κάθε φορά με την πληθώρα των αντικειμένων που φιλοξενούνται μέσα της. Όπως και να έχει, είναι σωτήρια κι αυτό μας το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία.

Μην παραλείψεις, λοιπόν, να της προσθέσεις τα παρακάτω προϊόντα-συμμάχους σου για το φετινό χειμώνα.

Κρέμα χεριών

Τα άνω άκρα μας ταλαιπωρούνται αρκετά από την έκθεσή τους στις ψυχρές θερμοκρασίες κι αν μάλιστα αυτές συνδυαστούν και με την επαφή με το νερό το αποτέλεσμα είναι καταστροφικό, αφού ακολουθεί η σαγρέ υφή και τα σκασμένα σημεία, τα οποία είναι, παράλληλα, αρκετά επώδυνα.

Tρία beauty προϊόντα που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει πάντα στη τσάντα της

Έχοντας όμως την κρέμα μαζί σου σημαίνει πως οποιαδήποτε στιγμή μπορείς να τα ενυδατώνεις και να τα ντύνεις με την ασπίδα που δε φοβάται τίποτα και κανένα!

Lip balm

Είτε σε υγρή, είτε σε στέρεα μορφή, η υδάτωση θα κάνει το θαύμα της και πάλι. Τα δαγκώματα που ασυναίσθητα κάνουμε στο κρύο και τα ξεφλουδισμένα χείλη θα γιατρευτούν από το βάλσαμο που θα λειτουργήσει ως αντίδοτο στα πληγωμένα σημεία αλλά και ως Προμηθέας σε όσες αποφεύγουν την ανεπιθύμητη αίσθηση.

Tρία beauty προϊόντα που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει πάντα στη τσάντα της

Ορός ματιών

Η λεπτή υφή του δεν αλλοιώνει το concealer και η μικρή του συσκευασία δεν πιάνει χώρο ακόμα και στις tiny διαστάσεις. Η ξηρότητα δε θα σου θυμίζει τίποτα ακόμη κι αν δεν έχεις χρόνο για τελετουργία περιποίησης. Eye treatment on the go κι έφυγες!

Νέα χρονιά, νέα εσύ!