Κόμποι στα μαλλιά τέλος! Το σπιτικό spray που θα σε σώσει

Για να μη σπάνε πέρα από τις τρίχες και οι χτένες.
Κόμποι στα μαλλιά τέλος! Το σπιτικό spray που θα σε σώσει

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Η διαδικασία χτενίσματος πολύ συχνά μπορεί να μετατραπεί σε εφιάλτη, τον οποίο δικαίως αποφεύγεις εντέχνως.

Η ενοχλητική αίσθηση όταν η χτένα κομπιάζει μπροστά σε οποιοδήποτε εμπόδιο, με τα μαλλιά να μαζεύονται μπερδεμένα σε συγκεκριμένα σημεία που καμιά βούρτσα δεν μπορεί να τα βάλει μαζί τους, αποτελεί γνώριμο σημείο στην καθημερινότητα μιας γυναίκας.

Από την άλλη, ο πόνος κάνει αισθητή την παρουσία του, ενώ οι τρίχες σπάνε και κάπως έτσι ταλαιπωρούνται ακόμα περισσότερο με αποτέλεσμα η εικόνα να είναι μη αναστρέψιμη.

Ονειρεύεσαι λεία, λαμπερά και μαλακά μαλλιά, στα οποία κανένα χάδι δε θα κολλήσει, αλλά κανένα προϊόν της αγοράς δε σε έχει ικανοποιήσει ακόμα;

Κάνε τη διαφορά με τη δική σου οικονομική, σπιτική λύση που θα «απαντήσει» με τον πιο θετικό τρόπο στα θέλω σου.

Τι θα χρειαστείς

  • 1 άδειο μπουκάλι για spray
  • 1 ποτήρι νερό
  • 2 φύλλα αλόης (2 εάν είναι μικρά, 1 εάν είναι μεγάλα)
  • 7 – 8 σταγόνες βιταμίνη Ε

Πώς να το φτιάξεις

Στο άδειο δοχείο, το οποίο μπορείς να προμηθευτείς από καταστήματα καλλυντικών σε πάρα πολύ καλές τιμές, πρόσθεσε το νερό, το περιεχόμενο των φύλων του φυτού-βάλσαμου για την υγεία μας και τις σταγόνες από το έλαιο της βιταμίνης Ε, την οποία θα βρεις σε κάθε φαρμακείο.

Κόμποι στα μαλλιά τέλος! Το σπιτικό spray που θα σε σώσει

Ανακίνησε καλά τη δημιουργία σου και κάνε το δώρο στα μαλλιά σου είτε εφαρμόζοντας το απευθείας στις τρίχες είτε βάζοντας πρώτα μια ποσότητα στα χέρια σου και μετά στις προβληματικές περιοχές.

Διατήρησε τη φρεσκάδα του, αποθηκεύοντας το στο ψυγείο και νιώσε τη χτένα να γλιστράει ανενόχλητη στα ανανεωμένα μαλλιά σου!