Aνασκόπηση 2020: Τα 10 πιο ιδιαίτερα celebrity insta posts της χρονιάς που φεύγει

Δύσκολη χρονιά μεν, άκρως ενδιαφέρουσα instagramική δε!
Aνασκόπηση 2020: Τα 10 πιο ιδιαίτερα celebrity insta posts της χρονιάς που φεύγει

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Το 2020 μας αποχαιρετά -επιτέλους- και όλες ευχόμαστε το 2021 να μας φερθεί πιο ευγενικά, πιο όμορφα και να μας χαρίσει πολλές πολλές αγκαλιές.

Μπορεί το 2020 να ήταν κακό για τον πλανήτη, αλλά στο instagram έγινε χαμός, μιας και όλοι το ρίξαμε στα social media λίγο περισσότερο από ό,τι συνήθως για να περάσουν οι ατελείωτες ώρες καραντίνας και σπιτιού.

Μια ανασκόπηση με τα 10 πιο ιδιαίτερα instagramικά posts, που μας συντρόφευσαν αυτή τη χρονιά ήταν απαραίτητη λίγο πριν μας αποχαιρετήσει το 2020.

Η επιλογή, φυσικά, είναι άκρως υποκειμενική, όμως κάτι μας λέει πως στις περισσότερες περιπτώσεις θα συμφωνήσεις.

JLo

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Χρειάστηκε να μπει ο Νοέμβρης για να μας χαρίσει η JLo το κλικ της χρονιάς. Το cover του νέου της album ήταν ένα εvτυπωσιακό γυμvό κι εμείς μείναμε με το στόμα ανοιχτό για ακόμα μια φορά με την τόλμη και τις αναλογίες της.

Για την ιστορία, τα likes που απέσπασε ξεπέρασαν τα 7,5 εκατομμύρια. Και λίγα είναι, θα πούμε εμείς…

Kylie Jenner

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie ? (@kyliejenner)

H Kylie Jenner μας συστήνει την κόρη της, Stormie και κερδίζει εύκολα μια θέση στη λίστα μας. Θα μπορούσαν να μπουν ένα σωρό πιο εvτυπωσιακές φωτογραφίες της Kylie με μαγιό -ή χωρίς- αλλά αυτή η φωτογραφία είναι η πιο ξεχωριστή λόγω τρυφερότητας και γλύκας.

Τα 10,5 εκατομμύρια likes συμφωνούν μαζί μας.

Jennifer Aniston

Όταν η αγαπημένη Jenny προαννήγειλε το reunion των F.R.I.E.N.D.S, μας χάρισε το πιο νοσταλγικό κλικ του 2020, με 11,5 εκατ. χρηστών των social media να ενθουσιάζονται πατώντας την κόκκινη καρδιά.

Christiano Ronaldo

Σπάνια θα δεις σύσσωμη την οικογένεια Ronaldo να ποζάρει στην πισίνα του… φτωχικού της, λάμποντας από ευτυχία, οπότε η παραπάνω εικόνα  δικαίως προκάλεσε παροξυσμό.

Και επειδή ίσως να μην ικανοποιήθηκες, πάρε bonus δωράκι και την παρακάτω εικόνα, για να σου φτιάξει λίγο η διάθεση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Heidi Klum

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum)

H αιώνια έφηβη Heidi περνάει καραντίνα στο σπίτι μαζί με τον αγαπημένο της σκύλο και αποφασίζει να ξαπλώσει γυμvή και να μας χαρίσει τη συγκεκριμένη εικόνα. Ένα ροδάκινο έκρυψε τα απόκρυφά της και εμείς μετανιώσαμε για την πίτσα που φάγαμε το προηγούμενο βράδυ.

Kim Kardashian

Είπαν στην Kim πως έχει κυτταρίτιδα και εκείνη αποφάσισε να μην τους διαψεύσει, κάνοντας το καθημερινό workout της με όσα λιγότερα, αλλά και χωρίς ρετούς.

Κim μετά από αυτό σε αγαπήσαμε λίγο περισσότερο και άσ’ τους να λένε…

Melania Trump

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του 2020 ήταν η πρώην πρώτη κυρία της Αμερικής και η συγκεκριμένη φωτογραφία ήταν μια από τις πρώτες εκείνες που φαινόταν ξεκάθαρη η θλίψη στα μάτια της.

Λίγο αργότερα, οι φήμες που έλεγαν πως «αντικαταστάθηκε» από κάποια σωσία της στις δημόσιες εμφανίσεις οργίασαν.

Kobe Bryant

Στις 26 Ιανουαρίου ολόκληρος ο πλανήτης μούδιασε από τον τραγικό θάνατο του Kobe Bryant και της κορούλας του, Gigi, και όπως ήταν φυσικό το τελευταίο του post στο instagram είναι ένα από τα πιο δημοφιλή της χρονιάς.

Blake Lively – Ryan Reynolds

Αγαπάμε αυτό το ζεύγος, ίσως περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο, όμως μια στιγμή μας έμεινε χαραγμένη στη μνήμη για το 2020. Παραπάνω βλέπεις ένα post κατά το οποίο η Blake Lively απαθανατίζεται ξυπόλυτη στο πλευρό του συζύγους τη.

Λίγη ώρα πριν, όμως, είχε ανεβάσει την ίδια φωτογραφία, έχοντας εμφανίσει στα πόδια της με ρετους ένα ζευγάρι παπούτσια. Αψυχολόγητη κίνηση μεν, τα λαγωνικά του insta το κατάλαβαν με την πρώτη δε.

Chadwick Boseman

O «Black Panther» της Marvel έφυγε από τη ζωή στις 29 Αυγούστου, σε ηλικία 43 ετών και άφησε τον ρόλο του ορφανό και τα αιώνια παιδιά κάθε ηλικίας που τον λάτρευαν, στεναχωρημένα.

Το post της οικογένειάς του στον προσωπικό του λογαριασμό, που έκανε γνωστή την είδηση, συγκλόνισε όλο τον κόσμο.

Από όλα τα παραπάνω, ας κρατήσουμε μόνο εκείνα που μας έκαναν να χαμογελάσουμε πλατιά.