Οι άντρες απεφάνθησαν: Αυτό το σχήμα νυχιών αγαπούν στις γυναίκες

Νέα έρευνα μας κάνει να απορήσουμε για μια ακόμη φορά.
Έχεις βραδινές λιγούρες; Το μεταμεσονύκτιο επιδόρπιο που δε χαρίζει κιλά

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Η πραγματικότητα ανάμεσα σε αυτό που οι γυναίκες πιστεύουν πως βλέπουν οι άντρες και στο τι ακριβώς, τελικά, τους εντυπωσιάζει συνήθως διαφέρει κατά πολλά χιλιόμετρα. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές, στις οποίες η έκπληξη είναι ικανή να ανατρέψει κάθε δεδομένο, διότι μόδα σημαίνει εξέλιξη και οι άντρες ξέρουν καλά να κολυμπούν ακόμα και στα βαθιά.

Τα νύχια αποτελούν έναν τομέα ομορφιάς, στον οποίο το ωραίο φύλο πρωταγωνιστεί αλλάζοντας συνεχώς σχέδια, σχήματα και χρώματα που άλλοτε ενθουσιάζουν τα αρσενικά κι άλλοτε τα απωθούν.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, το 70% των αντρών θεωρεί πως το μανικιούρ παίζει καταλυτικό ρόλο στην εμφάνιση των γυναικών με τη συντριπτική πλειοψηφία να τρέχει μακριά όταν πρόκειται για… φαγωμένα νύχια.

Ποιο είναι, όμως, εκείνο που θεωρούν πιο ερωτεύσιμο;

Κι όμως, όσο κι αν έχουν δημιουργηθεί οι περιπαικτικές εκφράσεις σχετικά με το μήκος, τα μακριά, οβάλ νύχια είναι εκείνα που κερδίζουν τη μάχη. Είτε σε ανοιχτές, πάλ αποχρώσεις, είτε στο κόκκινο της φωτιάς, επικρατούν και μάλιστα με διαφορά σε σχέση με τα διακριτικά κοντά νύχια που χαρακτηρίζονται από αρχοντιά, αριστοκρατική αύρα και καθαριότητα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @agata_lucy

Αυτή τη φορά αν και περιμέναμε μια εντελώς διαφορετική απάντηση, το αποτέλεσμα της κάλπης μας τόνισε πως τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται, εν τέλει, δεδομένο αλλά και πως οι προτιμήσεις αλλάζουν ακόμα κι αν πρόκειται για τη σχέση ανδρών-μόδας.