Χριστούγεννα στο Instagram: Τρεις celebrity γιορτινές φωτογραφίες που ξεχώρισαν

Φέτος ήμασταν καλεσμένοι στα social media.
Χριστούγεννα στο Instagram: Τρεις celebrity γιορτινές φωτογραφίες που ξεχώρισαν

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Τα Χριστούγεννα αυτήν τη χρονιά δεν είχαν τίποτα να ζηλέψουν από τις προηγούμενες, στις οποίες η covid-19 κατάσταση θα φάνταζε σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Λαχταριστά φαγητά, γλυκές, σπιτικές λιχουδιές και οικογενειακές αγκαλιές υπό τη χριστουγεννιάτικη μουσική υπόκρουση και με φόντο το φωτεινό δέντρο λοιπόν. Αυτή η εικόνα βγήκε προς τα έξω, από τα περισσότερα, σχεδόν, νοικοκυριά.

Κάπως έτσι, οι αγαπημένοι μας celebrities προχώρησαν σε αναρτήσεις θυμίζοντας μας πως τα Χριστούγεννα δεν υποτάσσουν τη ξεχωριστή τους διάθεση σε καμία καραντίνα.

Cristiano Ronaldo

Ο διάσημος αστέρας των πιο λαμπερών σαλονιών του ποδοσφαίρου με γιορτινές πυτζάμες και άφθονο γέλιο ευχήθηκε στους ακόλουθούς του αγάπη, υγεία και ευτυχία, πλάι στην οικογένειά του, αλλά και παρέα με το στολισμένο δέντρο τους.

Απλές, οικογενειακές στιγμές υψίστης σημασίας αλλά και αξίας.

David Beckham

Το πρότυπο άντρα κάθε γυναίκας ανεβαίνει στα μάτια μας ακόμα περισσότερο μέσα από την αγάπη και την αφοσίωση στην οικογένειά του. Τι κι αν φορούσαν όλοι τις ίδιες πυτζάμες, πρωτοτύπησαν με την απλότητα αλλά και την κομψότητά τους.

Το μαύρο σατέν, αντικατέστησε τα κοκκινοπράσινα μοτίβα και ένα περισσότερο σοβαρό προφίλ βγήκε προς τα έξω.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham)

Dua Lipa

Με ένα ξεχωριστό μήνυμα, η Dua Lipa μοίρασε τις δικές της ευχές, κάνοντας αναφορά και σε εκείνους, για τους οποίους οι γιορτές δεν είναι πάντα τόσο ευχάριστες όταν πρόκειται να τις περάσουν μακριά από τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ειδικά σε μια χρονιά όπως η φετινή.

Ωστόσο, στο τέλος τόνισε με αισιοδοξία πως είμαστε μαζί σε όλο αυτό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Ένα είναι σίγουρο. Αυτά τα Χριστούγεννα, όλοι ευχαριστήθηκαν λίγο σπίτι ακόμα…