Festive nails: Γαλλικό με χρυσό, γίνεται;

Σε αυτήν την περίπτωση ό,τι λάμπει είναι χρυσός...
Festive nails: Γαλλικό με χρυσό, γίνεται;

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Η πρώτη εικόνα που μας έρχεται στο μυαλό εάν αναλογιστούμε τα περιποιημένα, κομψά άκρα μιας γυναίκας είναι η διάφανη, γαλακτερή απόχρωση που αποπνέει καθαριότητα σε συνδυασμό με τη λεπτεπίλεπτη, λευκή γραμμή στο τελείωμα των άκρων, η οποία το καλοκαίρι χαρίζει τη δροσιά, ενώ το χειμώνα τη βουτιά στο χιόνι.

Κι όμως, φέτος είναι η χρονιά των αλλαγών και ως εκ τούτου, αντικαθιστούμε για τις γιορτινές μέρες την αυστηρότητα αλλά και τη δυσκολία, την οποία το άσπρο επιβάλλει, με τη χλιδή που το χρυσό κουβαλάει μαζί του.

Άλλωστε, αποτελεί μια αισθητά πιο εύκολη λύση στην περίπτωση που επιχειρήσεις να δημιουργήσεις με τα χεράκια σου, καθώς η ευπροσάρμοστη σύστασή του οριοθετείται με μεγαλύτερη άνεση από το άσπρο περίγραμμα που παραπέμπει ακόμα και σε καρδιογράφημα εάν δε φημίζεσαι για τη σταθερότητά σου.

Η διακριτικότητα επικρατεί, αφού μια πολύ μικρή έκταση του νυχιού θα καλυφθεί από την πιο εκτυφλωτική απόχρωση. Ιδανική επιλογή για τις λάτρεις του μινιμαλ, ταιριάζει με όλα τα στυλ αλλά και τα χρώματα, όπως κι αν θέλεις να προσαρμόσεις το look του κάθε πρωινού, της κάθε ημέρας και της κάθε βραδιάς.

Αν, πάλι, δεν έχεις προλάβει να χτίσεις μήκος, τα νέα είναι πολύ θετικά. Αγαπάμε τα κοντά οβάλ νύχια!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ???? ????????? ???ℴ? ???ℯ? (@magialexander.co.uk)

Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι θα εντυπωσιάσεις ακόμα και τον ίδιο τον εαυτό σου, διότι ο παλιός είναι αλλιώς αλλά ο νέος είναι ωραίος…

Iδού και η bronze εκδοχή του:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BROW DOWN ®️ (@bobbiesioux)

Ξέχνα όσα ήξερες για το μανικιούρ των γιορτών. Οι νέοι κανόνες έφτασαν και πολύ μας αρέσουν!