Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Υπάρχουν δύο είδη γυναικών: Εκείνες που πριν καλά καλά ανακοινωθεί το άνοιγμα των κομμωτηρίων και των nail studio είχαν πάρει πρώτες πρώτες σειρά ραντεβού και εκείνες που το αμέλησαν και κινδυνεύουν να μείνουν τέτοιες μέρες με απεριποίητα άκρα.

Μην σκας αν ανήκεις στην δεύτερη κατηγορία, καθώς αν πιάνουν τα χέρια σου, μπορείς με ένα απλό βερνίκι νυχιών να κάνεις την δουλειά μόνη σου και οικονομικά.

Ο μοναδικός κίνδυνος που ελλοχεύει, είναι να λερωθεί το απλό βερνίκι και να καταστρέψεις την προσπάθεια. Όλες το έχουμε πάθει, σωστά;

Για να μη βρεθείς σε αυτή την κατάσταση, λοιπόν, εδώ σου έχουμε ένα πανεύκολο tip, που αν ακολουθήσεις, το βερνίκι σου θα είναι σταθερό.

Το tip για να μην καταστρέφεις το manicure που κάνεις μόνη σου

Πριν καθίσεις να βάψεις τα νύχια σου, βεβαιώσου πως το μανό που θα χρησιμοποιήσεις είναι από εκείνα που στεγνώνουν γρήγορα. Στη συνέχεια πέρνα λεπτές στρώσεις στα νύχια σου. Το σταθεροποιητικό top coat θα επιταχύνει το στέγνωμα, οπότε μην το αμελήσεις για κανένα λόγο.

Τελειώνοντας, θα πρέπει για περίπου μισή ώρα να μην κάνεις κινήσεις με τα χέρια σου. Θα έχεις τέλεια νύχια μετά, οπότε χαλάλι…