5 posts που συνηγορούν πως η Jennifer Aniston είναι η απόλυτη βασίλισσα του Instagram

H Rachel που αγαπήσαμε.
5 posts που συνηγορούν πως η Jennifer Aniston είναι η απόλυτη βασίλισσα του Instagram

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Εκατοντάδες influencers και stars θα προσδοκούσαν να ανακηρυχθούν ως βασιλιάδες των social media, όμως όσο καλές φωτογραφίες, όσα προϊόντα και αν προωθούν, όσο ακάλυπτα και αν αφήνουν σημαντικά σημεία του σώματός τους, την αίγλη και τη λάμψη της Jennifer Aniston δεν μπορεί να τις κερδίσει κανείς.

Η Jenny απόκτησε τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πριν από περίπου 14 μήνες και έκανε το «μπαμ» που ούτε εκείνη δεν περίμενε. Ίσως το μυστικό της instagramικής της επιτυχίας να οφείλεται στην απλότητα με την οποία ποζάρει, στα κοινωνικά μηνύματα τα οποία περνάει ή απλά στο ότι το star quality της δεν μπορεί να τιθασευτεί.

Ποιος ξέρει; Το μόνο σίγουρο είναι πως όποτε η γλυκιά ηθοποιός ποστάρει, το instagram φλερτάρει με την πτώση.

Ας δούμε λοιπόν τα 5 πιο ξεχωριστά posts που την καθιέρωσαν στην καρδιά μας ως την απόλυτη instagrammer…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

H Jennifer Aniston αποχαιρετά το 2020 με μια περίεργη πόζα και ένα γλυκό φιλί στον καθρέφτη και περίπου 5 εκατομμύρια ακόλουθοι πατούν την κόκκινη καρδιά.

Γιατί όχι; Αφού μπορεί!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό είχε κάνει μεγάλο αγώνα υπέρ του Joe Biden -ή καλύτερα κατά του Donald Trump- και μάλιστα το επισφράγισε με μια φωτογραφία την ημέρα που ασκούσε το εκλογικό της δικαίωμα.

Τα σχόλια για το outfit και τη μάσκα ήταν πολλά και οι αντιδράσεις για την επιλογή της ακόμα περισσότερες.

Φορώντας τη μάσκα ομορφιά της, με τις πιτζάμες της και ένα ποτήρι σαμπάνια ευχήθηκε καλή επιτυχία στους υποψήφιους των βραβείων Emmy και μας χάρισε το πιο ενδιαφέρον κλικ της βραδιάς.

Απομυθοποίηση ή απλά μια γυναίκα της διπλανής πόρτας εν δράσει; Μάλλον το δεύτερο καθώς η Jennifer δεν προσπάθησε  ποτέ να πλασαριστεί ως κάτι διαφορετικό.

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας η Jenny προσπάθησε να αφυπνίσει τον κόσμο ποζάροντας αρκετές φορές με μάσκα και τονίζοντας το πόσο σημαντικό είναι να τη φοράμε και αυτή είναι η αγαπημένη μας φορά.

Άβαφη, απλή, με τα καταγάλανα μάτια της να φωτίζουν τη φωτογραφία και εμείς να αναρωτιόμαστε πώς καταφέρνει να παραμένει για πάντα νέα.

Δεν θα μπορούσε να λείπει και μία…  ευχή στον covid-19 από αυτό το προφίλ.

Κάτι μας λέει πως της ανήκει και το 2021, μιας και μπορεί να ξεκίνησε το instagram για πλάκα, όμως όπως φαίνεται της πάει πολύ.

Και εμείς δεν χορταίνουμε να τη βλέπουμε.