Αθεράπευτα γιορτινή! Tρία χριστουγεννιάτικα αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπουν από πάνω σου

Γιατί τα Χριστούγεννα είναι παντού.
Αθεράπευτα γιορτινή! Tρία χριστουγεννιάτικα αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπουν από πάνω σου

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Η αγάπη και το πάθος των γιορτινών ημερών πυροδοτούν μια λαμπερή έξαρση από μικρές λεπτομέρειες, οι οποίες φωνάζουν δυνατά στα αφτιά όλων πως η πιο αισιόδοξη και στοργική εποχή του χρόνου έφτασε και πάλι.

Φέτος, περισσότερο από ποτέ, οι μεταλιζέ επιφάνειες, τα στρας και η χρυσόσκονη θα ντύσουν με μαγεία κάθε αξεσουάρ, τα οποία μπορούν να σταθούν και μόνα τους σε περίπτωση που δε θέλεις να παραδοθείς στις μεγαλεπήβολες εμφανίσεις.

Σίγουρα αποτελεί μέρος του ρομαντισμού που κρύβουμε μέσα μας, στο κομμάτι εκείνο της εσωτερικής σκέψης που το απτό όνειρο σωματοποιείται κι εσύ νιώθεις μια σύγχρονη Σταχτοπούτα, η οποία περιμένει τον Άγιο Βασίλη, έχοντας υπάρξει καλό κορίτσι για το 2020.

Όσο για τις τιμές, η τεράστια ποικιλία που θα συναντήσεις στην αγορά θα δώσει το εισιτήριο σε οποιαδήποτε τσέπη κι έτσι κάθε χρονιά μαζί με το δέντρο και τα στολίδια θα κατεβάζεις και τα δικά σου touch of glam.

”Oh christmas tree” σκουλαρίκια

Η κομψότητα κερδίζει την υπερβολή και μας δείχνει πως τα Χριστούγεννα είναι από τη φύση τους λαμπερά ακόμα κι αν ανήκουμε σε μια πιο χαμηλών τόνων σχολή. Οι κρίκοι, οι οποίοι αποτελούν τον βασιλιά της σύγχρονης μόδας στην κονίστρα των κοσμημάτων αυτή τη φορά φυλάνε μια έκπληξη μέσα!

Η βασίλισσα του τραπεζιού

Το crown αλλάζει χρώμα. Με πράσινο φόντο και πολύχρωμες μπάλες, η μεγαλειότητά σου θα κάνει τη στέψει στην αγάπη, την αλήθεια, τη φροντίδα. Αυτήν την φορά, όμως, παρέα με τη τρέλα που κουβαλάς στη ψυχή σου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Accessorize (@accessorize)

Το κοινό πουλόβερ

Η μόδα που έγινε λατρεία συνεχίζει να δεσπόζει στα χαριτωμένα posts των ερωτευμένων ζευγαριών, των «για πάντα singles» φίλων αλλά και αγαπημένων οικογενειών. Η μάλλινη αγκαλιά σε συνδυασμό με τα πολύχρωμα μοτίβα δεν κάνουν διακρίσεις και στο τέλος ξεπροβάλλουν από κάθε θολωμένο παραθύρι.

Άγιε μου Βασίλη, κράτησε λίγο παραπάνω τα Χριστούγεννα για φέτος…