Οδυνηρή αποτρίχωση; Το ανέξοδο tip για να αποφύγεις τους ερεθισμούς

O πόνος θα είναι το τελευταίο που θα σε απασχολεί από εδώ και στο εξής.
Με τη σφραγίδα της επιστήμης: Αυτή η συνήθεια είναι η καλύτερη ψυχοθεραπεία

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Μόλις πλησιάζει η επίμαχη στιγμή, στην οποία θα πρέπει να υποστείς την ανεπιθύμητη διαδικασία της αποτρίχωσης, ο ίδιος, γνώριμος κόμπος δένεται στο στομάχι σου με εσένα να ανησυχείς σε πρώτη φάση για τον πόνο, με τον οποίο θα βρεθείς για μια ακόμη φορά αντιμέτωπη.

Πρόκειται για εκείνον, που όσο κι αν υποστηρίζεις το «μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος», κανένα απολαυστικό αποτέλεσμα δε μπορεί να τον απαλύνει.

Η επόμενη σκέψη αφορά στο… μετά. Εάν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που έχουν μια παραπάνω ευαισθησία στην επιδερμίδα, γνωρίζεις πώς ένα ακόμα πρόβλημα είναι ο ανεπιθύμητος ερεθισμός που συνήθως ακολουθεί.

Αντιθέτως, τότε είναι η στιγμή που ο μεγαλύτερος Γολγοθάς θα ξεκινήσει. Κνησμός, κοκκινίλες και σε ορισμένες ακραίες περιπτώσεις μολύνσεις βρίσκονται ένα βήμα μακριά σου, αλλά εσύ έχεις τη δύναμη που θα οπλίσει τα χέρια σου, ώστε να κλείσεις τη πόρτα μια και καλή σε αυτό το περιττό άγχος.

Μαγικό ελαιόλαδο για μια ακόμη φορά θα αφεθώ στο θαύμα σου!

Οδυνηρή αποτρίχωση; Το ανέξοδο tip για να αποφύγεις τους ερεθισμούς

Ναι, ναι, σωστά κατάλαβες. Η προσθήκη ελαιόλαδου στις ταλαιπωρημένες επιφάνειες θα γιατρέψει κάθε σημείο που απαιτεί φροντίδα, με τη βιταμίνη Ε να καταπραΰνει, αλλά και να ενυδατώνει το δέρμα σε βάθος.

Τώρα ξέρεις!