Τρία celebrity hair updos για να είσαι κομψή και στην καθημερινότητά σου

Εύκολα και εvτυπωσιακά.
Τρία celebrity hair updos για να είσαι κομψή και στην καθημερινότητά σου

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Η ανησυχία που μας παρακινεί να στεκόμαστε απέναντι από τον καθρέφτη και να πειραματιζόμαστε με τα μαλλιά μας, δίνοντας τους ποικίλα σχήματα, χωρίς, ωστόσο, να μπορούμε να καταλήξουμε, ανέκαθεν μας προκαλούσε πονοκέφαλο.

Σωστά;

Ωστόσο, τώρα τα updos πιασίματα, τώρα γίνονται παιχνιδάκι.

Do it like a celebrity λοιπόν!

Τα διάσημα αστέρια που ακολουθούμε στο Instagram δε χάνουν την ευκαιρία να ποστάρουν συνεχώς νέες και ιδιαίτερες εμφανίσεις τους, η μια πιο διαφορετική από την άλλη. Αυτή η συνεχώς αναπτυσσόμενη εφευρετικότητα σίγουρα θα σε επηρεάσει θετικά, αφού ίσως, τελικά, σου μάθει πως ο κόσμος των μαλλιών δε μοιάζει σε τίποτα με την πυρηνική φυσική

Όχι μόνο το κλασικό ponytail (JLO)

Η πρέσβειρα της αυστηρής κοτσίδας που στέκει καμαρωτή σε υψηλά επίπεδα τραβώντας όλα τα χαρακτηριστικά προς τα πάνω και δίνοντας έμφαση στο πρόσωπο, έχει να μας προτείνει ένα styling που σίγουρα έχει διαχρονική αξία, αλλά σήμερα περισσότερο από ποτέ επιλέγεται από πολλά αστέρια του Hollywood.

Οι δύο τούφες που θα απελευθερώσεις θα προσθέσουν τη γλυκύτητα που θα σπάσει κάθε ψυχρή αίσθηση και σίγουρα οι άντρες θα το λατρέψουν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Σοφιστικέ και θηλυκή (Ester)

Με αυτό το χτένισμα δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα είσαι εσύ το αστέρι που λάμψει, όποιον χώρο κι αν κοσμήσεις.

Ο χαμηλός κότσος σε συνδυασμό με την απόλυτη χωρίστρα στη μέση μπορεί να συνοδεύσει από το πιο official look σου, μέχρι και τις γοητευτικές εμφανίσεις αλλά και τα casual πρωινά της φόρμας.

Upside Down (Kylie)

Μη σε παραπλανά το συγκεκριμένο μήκος, διότι αυτό πρόκειται για προσαρμόσιμη μεταβλητή. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι η γραμμή αυτή τη φορά να μετατοπιστεί προς τη μεριά που πιστεύεις πως σε κολακεύει περισσότερο και να πεις για λίγο αντίο στον όγκο.

Η χαμηλή κοτσίδα αποτελεί σύμβολο κομψότητας αλλά και άνεσης στις περιπτώσεις που η ψηλή προκαλεί τον ανεπιθύμητο και ενοχλητικό πονοκέφαλο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie ? (@kyliejenner)

Δοκίμασε τα και βρες το κατάλληλο για σένα.