Μήπως σε έχει στο friendzone; Τρεις ατάκες που πως σε βλέπει μόνο σαν φίλη

Άτιμο friendzone!
Μήπως σε έχει στο friendzone; Τρεις ατάκες που πως σε βλέπει μόνο σαν φίλη

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Τον βλέπεις και καρδιοχτυπάς. Νιώθεις πεταλούδες στο στομάχι -εσύ που νόμιζες πως έχεις ξεπεράσει κατά πολύ αυτές τις πεταλούδες- και πάνω από όλα τον σκέφτεσαι έντονα όλη την ημέρα.

Όμως και εκείνος δεν πάει πίσω, σε ψάχνει, αναζητά την παρέα σου, όμως δεν εκδηλώνεται με τίποτα. Τι φταίει; Δειλιάζει ή μήπως σε βλέπει σαν την κολλητή που πάντα ήθελε να έχει; Αιώνιο πρόβλημα και ερώτημα που λίγο πολύ κάποια στιγμή, όλες μας έχει απασχολήσει.

Tι συμβαίνει τελικά;

Πάρε ανάσα και διάβασε, καλύτερα να ξέρεις από το να φαντάζεσαι. Αν ακούσεις κάποια από αυτές τις ατάκες, καλά θα κάνεις να πάψεις να ελπίζεις…

«Μου θυμίζει την αδερφή μου»

Μπορεί να είναι καλύτερο από το να σου έλεγε πως του θυμίζεις τη μάνα του, όμως πίστεψε μας, αν σε ήθελε για σχέση του δεν θα το έλεγε αυτό επουδενί. Το πιο πιθανό είναι να σε θεωρεί ωραίο τυπάκι, ευχάριστη παρέα και πως πληροίς όλες τις προϋποθέσεις για να γίνεις η καλύτερη του φίλη.

«Δεν μου αρέσουν οι δεσμεύσεις»

5 λέξεις. 5 λέξεις που πονάνε περισσότερο και από μαχαιριά στο στομάχι. Όλες έχουμε έρθει αντιμέτωπες με αυτή την μετωπική που μας πάγωσε το χαμόγελο στα χείλη. Όταν λέει έτσι ένας άνδρας, δεν αστειεύεται.

Μήπως σε έχει στο friendzone; Τρεις ατάκες που πως σε βλέπει μόνο σαν φίλη

Δεν θέλει σχέση και αυτό είναι δεδομένο, δεν θα αλλάξει. Σε θέλει για φίλη του λοιπόν, -ενδεχομένως με κάποια benefits-, αλλά για φίλη. Είσαι διατεθειμένη να μπεις σε αυτό; Ο εαυτός σου μόνο θα σου απαντήσει.

«Είσαι η ιδανική γυναίκα για κάθε άντρα»

«...Αλλά όχι για μένα». Κάπως έτσι θα έπρεπε να συνεχίσει την ατάκα του, αλλά είναι ευγενικός. Αν σε ήθελε, δεν θα στο έλεγε γιατί δεν θα τον απασχολούσε καθόλου αυτό. Έχουμε ξαναπεί πως οι άνδρες δεν είναι σαν εμάς καθώς ο εγκέφαλος τους είναι απλοποιημένος και καθόλου σύνθετος. Και να πως μια κολακεία, τελικά καταλήγει να είναι ένα μεγάλο στραπάτσο.

Δεν θέλουμε να αναφέρουμε καν πως αν σου μιλάει για άλλες γυναίκες ή αν αφήνει τελείως ελεύθερο τον εαυτό του μπροστά σου, σημαίνει πως σε βλέπει σαν το κολλητάρι του, ναι;