Επιτυχίες παντού! Τα δύο πιο τυχερά ζώδια του 2021

Επιτέλους, ήρθε η σειρά τους...
Επιτυχίες παντού! Τα δύο πιο τυχερά ζώδια του 2021

To 2020 (επιτέλους!) μας αφήνει, με όλους εμάς να ελπίζουμε σε μία καλύτερη, ευκολότερη και με περισσότερες προοπτικές χρονιά.

Σύμφωνα με την αστρολογία, το 2021 φτάνει πολλά υποσχόμενο και με σαφώς πιο αισιόδοξες νότες, έτοιμες να μας ανανεώσουν και να μας κάνουν να ελπίζουμε σε καλύτερες ημέρες.

Αν και σε γενικότερο πλαίσιο η νέα χρονιά θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη, δύο πολύ συγκεκριμένα ζώδια θα χαμογελάσουν λίγο παραπάνω από τα υπόλοιπα, καθώς θα δουν τα «φορτία» των προηγούμενων ετών να τα εγκαταλείπουν και να τα αφήνουν να προχωρήσουν μπροστά, αφήνοντας πίσω τις δυσκολίες του παρελθόντος.

Ευχάριστα νέα τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο τα περιμένουν, με όλους εμάς να έχουμε κάθε λόγο να τα ζηλεύουμε!

Ποια είναι αυτά;

Τυχερός Νο1: Ζυγός

Επιτέλους! Ο κουρασμένος Ζυγός γίνεται ο πρωταγωνιστής της χρονιάς και δεν χορταίνει να μετρά ευχάριστες αλλαγές στη ζωή του.

Η ταλαιπωρία των τελευταίων 7 – 8 ετών κουνά μαντήλι, με τους εκπροσώπους του ζωδίου να βρίσκονται μπροστά σε πολύ ευχάριστα δεδομένα. Ό,τι αλλαγή θα έρθει στη ζωή τους είναι μόνο για καλό, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα δουν την αισθηματική τους ζωή να μπαίνει σε νέα τροχιά.

Οι αδέσμευτοι ήρθε η ώρα να συναντήσουν το άλλο τους μισό, ενώ οι δεσμευμένοι θα ξεκινήσουν να σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο της επισημοποίησης της σχέσης του.

Με λίγα λόγια Ζυγοί μας, όλα καλά, όλα ανθηρά!

Επιτυχίες παντού! Τα δύο πιο τυχερά ζώδια του 2021

Τυχερός Νο2: Κριός

Ο Κριός δεν είναι από τα ζώδια που το βάζουν εύκολα κάτω, γι’ αυτό και τα «χτυπήματα» των τελευταίων ετών δεν έχουν καταφέρει να τους αλλάξουν την κοσμοθεωρία τους.

Τ0 2020 ήταν για εκείνους μία χρονιά από την οποία δεν έλειψαν οι απορρίψεις -σε επαγγελματικό κυρίως επίπεδο- και οι απογοητεύσεις, ωστόσο το νέο έτος έρχεται να τους χαρίσει όσα στερήθηκαν τους προηγούμενους μήνες.

Οι επιθυμίες εκπληρώνονται, τα όνειρα παίρνουν σάρκα και οστά, ενώ ακόμα και οι πιο απογοητευμένοι Κριοί, θα δουν την καθημερινότητά τους να αλλάζει προς το καλύτερο. Ευτυχώς, αυτή τη φορά δεν θα χρειαστεί τα Κριαράκια να θυσιάσουν ούτε προσωπικό χρόνο, ούτε σχέσεις για να πετύχουν τους πάντα υψηλούς τους στόχους.

Φέτος, ο δρόμος μοιάζει στρωμένος με ροδοπέταλα, καθώς ακόμα και όταν προκύψουν απρόοπτα, ο Κριός θα είναι πανέτοιμος να τα διαχειριστεί με απίστευτη ευκολία!