Τα χαλαρωτικά αρωματικά χώρου που θα μετατρέψουν το σαλόνι σου σε spa

Οι ιδανικές επιλογές για να στολίσεις οσφρητικά την ατμόσφαιρα και να πεις αντίο στο στρες.
Τα χαλαρωτικά αρωματικά χώρου που θα μετατρέψουν το σαλόνι σου σε spa

 Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Τα Χριστούγεννα βρίσκονται μια ανάσα μακριά μας και για τον λόγο αυτόν πέρα από την κανέλλα, το πορτοκάλι και το γαρύφαλλο, αξίζει να προσδώσουμε μια ακόμα πιο χαλαρωτική νότα στον προσωπικό μας χώρο.

Τι θα έλεγες για ένα relaxing spa με χαλαρωτική μουσική και την αύρα της αγνής καθαριότητας να πλανάται με την κάθε σου εισπνοή;

Η ποικιλία σε επιλογές θα ευχαριστήσει ακόμα και τις πιο απαιτητικές μύτες, οι οποίες δε θα θέλουν να ξυπνήσουν από τον ονειρικό λήθαργο.

Λεβάντα

Κορωνίδα της απολαυστικής νηνεμίας, η λεβάντα. Το φυτό με το παστέλ λιλά χρώμα από την πρώτη, κιόλας, εικόνα σε προσκαλεί να το μυρίσεις, να το νιώσεις και να το φορέσεις πάνω σου με κάθε τρόπο.

Το αιθέριο έλαιο θα σε ξεκουράσει, ενώ παράλληλα σε απελευθερώνει από το θυμό και την κούραση, δίνει την αίσθηση της τάξης και οργανωτικής καθαριότητας και ενισχύει τον καλό ύπνο.

Τα χαλαρωτικά αρωματικά χώρου που θα μετατρέψουν το σαλόνι σου σε spa

Μέντα

Η φρεσκάδα θα φιλτράρει την αναπνοή και θα φροντίσει να ξεγλιστρήσει μαεστρικά ακόμα και στους λαβύρινθους των πιο μπουκωμένων ρουθουνιών αυτού του χειμώνα. Ένα splash ανανέωσης και αφύπνισης που ζωντανεύει κάθε αίσθηση.

Άνθη πορτοκαλιάς

Ανοίγει την όρεξη με έξαρση σάλιου, φυτεύει στην πνευματική υγεία την ευφορία και εκμηδενίζει το άγχος, το στρες και την ανησυχία. Επίσης, έχει αποδειχθεί η επίδρασή του στον αγώνα καταπολέμησης της κατάθλιψης, διώχνοντας μακριά και επουλωτικά τα αρνητικά συναισθήματα.

Στιγμές ευεργετικές για εσένα και τον εαυτό σου.