Ο πιο όμορφος τρόπος να διακοσμήσεις το σαλόνι σου με χριστουγεννιάτικα κεριά

Ο πιο αισθαντικός τρόπος να φέρεις τα Χριστούγεννα στο σπίτι.
Ο πιο όμορφος τρόπος να διακοσμήσεις το σαλόνι σου με χριστουγεννιάτικα κεριά

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Τα Χριστούγεννα φέτος θα είναι πολύ διαφορετικά για όλους μας, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να βιώσουμε την πιο όμορφη εποχή του χρόνου όπως της αρμόζει.

Χριστούγεννα σημαίνει ζεστασιά, στολισμοί, χαρά και ωραία ατμόσφαιρα. Αν, όμως, δεν θέλεις να καταφύγεις σε υπερβολές ή δεν έχεις προλάβει να αγοράσεις δέντρο, καθώς προτιμάς να αποφύγεις τα περιττά έξοδα, σου έχουμε την πιο όμορφη και αισθαντική λύση.

Ποια είναι αυτή;

Τα χριστουγεννιάτικα κεριά που κάθε χρόνο δίνουν extra ατμόσφαιρα στο σαλόνι μας, φέτος θα πρωταγωνιστήσουν στο θέμα της διακόσμησης.

Γεμίζοντας κεριά το σαλόνι σου, την περιοχή γύρω από το τζάκι, το χολ ή οποιοδήποτε άλλο χώρο θες να ομορφύνεις, θα δώσεις χριστουγεννιάτικο ύφος στο σπίτι σου και θα χαίρεσαι να το απολαμβάνεις.

Αν προσθέσεις γύρω από τα κεριά λίγα κουκουνάρια, στολίδια ή κορδέλες, το minimal ύφος της διακόσμησης σου θα περάσει σε άλλη διάσταση και θα έχεις ένα πλήρως διακοσμημένο χώρο.

Το παν είναι να βάλεις διάθεση, έμπνευση και όλη την οικογένεια σου στο παιχνίδι του στολισμού.

Δεν θέλει πολλά το σπίτι σου για να γίνει το σπίτι σου όμορφο και χριστουγεννιάτικο.

Κεριά σε κάθε μέγεθος και χρώμα, θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα σου δώσουν τη χαρά που χρειάζεσαι φέτος στις γιορτές.

What's Next