Bobbed hair: Η τάση που θα κάνει την επιθυμία για αλλαγή πράξη

Τώρα ξέρεις τι θα ζητήσεις μετά το lockdown.
Κοντά μαλλιά; Οι καλύτερες ιδέες για τα κουρέματα του χειμώνα

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Η νέα «era» που η μετά-καραντίνας εποχή θα επιφέρει πρόκειται να αφήσει πίσω της τα… «παλιά» και η αλλαγή θα είναι εκείνη που θα σηματοδοτήσει καινούργιες περιπέτειες. Μέσα στην καινούργια κανονικότητα, μα και διαφορετικότητα, η επίσκεψη στον κομμωτή μας θα πάρει θέση στην πρωταρχική to-do list μας.

Το hair trend των καρέ μαλλιών καλά κρατεί με τις περισσότερες γυναίκες να καταφεύγουν σε αυτό, τόσο λόγω άνεσης, όσο και λόγω του στυλ που προσδίδει.

Η άνοδος, μάλιστα, της δημοτικότητας αυτού του κουρέματος φαίνεται πως έχει απήχηση ακόμα και στις νεότερες ηλικίες, με τα social media να παίρνουν φωτιά!

Tο εν λόγω haircut αιριάζει εύκολα στα περισσότερα σχήματα προσώπου, αφού η προσαρμοστικότητα του μήκους στέκεται ισχυρός σύμμαχος, ενώ, επίσης, δεν κάνει διακρίσεις σε χρώματα, το αντίθετο, μάλιστα, τα αναδεικνύει σε πρώτο και πρωταγωνιστικό πλάνο.

Blonde hair doesn’t care

Το αυστηρό, ξανθό καρέ που δίνει την αίσθηση της απόλυτα πειθαρχημένης ευθείας, αγκαλιάζει ελαφρά τους ώμους κολακεύοντας κάθε γωνία του προσώπου. Το συγκεκριμένο χρώμα χαρίζει το εντυπωσιακό touch που θα απογειώσει το look μας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mounir (@mounir)

Κύμα στο κύμα

Καστανές ή χρυσαφένιες, οι καμπύλες θα σπάσουν τον άγραφο κανόνα που θέλει το καρέ να προχωράει αγκαζέ με το ίσιο styling. Κι όμως, ο όγκος θα δώσει την αίσθηση του πλούσιου μαλλιού και ο girly χαρακτήρας σε συνδυασμό με τη δυναμικότητα που κρύβεις μέσα σου θα απελευθερωθούν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mounir (@mounir)

Τόλμη και γοητεία

Όσες, πάλι, δε φοβούνται να το τολμήσουν, το ατίθασο, κοντό καρέ θα μεταφέρει τους προβολείς πάνω στο πρόσωπο και η ανέμελη άνεση, μα και η ομορφιά θα βιώσουν την καλύτερή τους φάση.

Οι επιλογές άπειρες, η απόφαση μία!