Μπορείς και χωρίς δέντρο! Το απλό tip για να «μυρίσει» ο χώρος σου Χριστούγεννα

Σε περίπτωση που δεν πρόλαβες να αγοράσεις δέντρο, λύση υπάρχει.
Μπορείς και χωρίς δέντρο! Το απλό tip για να «μυρίσει» ο χώρος σου Χριστούγεννα

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Διανύουμε την πιο περίεργη χριστουγεννιάτικη σεζόν και αν είσαι από εκείνες που δεν πρόλαβαν να αγοράσουν χριστουγεννιάτικο δέντρο, δεν θέλω να στεναχωριέσαι.

Υπάρχει ένα απλό tip για να κάνεις το σπίτι σου να θυμίζει εορταστικό σκηνικό ακόμα και χωρίς το πιο βασικό… αξεσουάρ της εποχής. Το μόνο που θα χρειαστείς; Λίγα στολίδια, φωτάκια και πολλή πολλή φαντασία.

Ποιο είναι αυτό; Στολισμός παραθύρων κορίτσια!

Το να στολίσεις τα παράθυρα σου, θα δημιουργήσει μια άκρως ρομαντική και αισθαντική ατμόσφαιρα στο σπίτι σου, ενώ πρόκειται και για μια πρωτότυπη ιδέα που θα σε βγάλει νικήτρια στον άτυπο διαγωνισμό διακόσμησης με τις φίλες σου. Κάτι που επιβεβαιώνει και το Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Betty Writes (@betty.writes)

Διακόσμησε με στολίδια, λαμπιόνια και κόκκινες ή χρυσές κορδέλες το παράθυρο του σαλονιού σου και θα έχεις δημιουργήσει μια άκρως εορταστική γωνιά.

Τα χριστουγεννιάτικα στεφάνια είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να χαρίσεις εορταστικό αέρα στον χώρο σου ενώ κάποια κεριά θα δώσουν extra λάμψη.

Τα θεματικά αυτοκόλλητα διπλής όψης που μπορείς να βρεις στην αγορά σε άκρως χαμηλές τιμές, θα κάνουν το παράθυρο σου μαγευτικό και θα κάνει ακόμα και τους γείτονες να χαμογελάσουν.

Δεν χρειαζόμαστε δέντρο απαραίτητα, κορίτσια, αρκεί ένα ωραίο και καλοστολισμένο παράθυρο για να αναδειχθούμε γκουρού της διακόσμησης και να πλημμυρίσουμε θαλπωρή και christmas spirit το σπίτι μας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Helena (@mylittleredhouse)