Νέα χριστουγεννιάτικη έρευνα κάνει όλες τις single ladies να χαμογελούν

Ο έρωτας είναι ένα βήμα πριν μας χτυπήσει την πόρτα κορίτσια.
Νέα χριστουγεννιάτικη έρευνα κάνει όλες τις single ladies να χαμογελούν

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Η εποχή του χρόνου κατά την οποία ακόμα και οι πιο «σκληροί» εργένηδες λιώνουν και γίνονται τόσο εύπλαστοι μπροστά στο φτερούγισμα της καρδιάς έφτασε.

Τα λαμπιόνια βρίσκονται ήδη στις επάλξεις, οι αστραφτερές μπάλες που γεμίζουν δρόμους, σπίτια, παράθυρα με χρυσή και κόκκινη θαλπωρή, τα αγγελάκια στις ψηλότερες κορυφές κάθε κατασκευής και τα αστέρια που μας συντροφεύουν από την αρχή μέχρι το τέλος έχουν πάρει τις δικές τους θέσεις.

Όσο για τη μουσική; Εκείνη πάντα δημιουργεί συναισθήματα που καμία λέξη δε μπόρεσε ποτέ να προφέρει, όπως εκείνο το τραγουδιστό Merry Christmas ή το… Χριστούγεννα. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που τα πιο δημοφιλή χριστουγεννιάτικα τραγούδια μιλούν για έναν έρωτα.

Έρευνα, λοιπόν, έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που όλοι καλά πιστεύαμε. Τα Χριστούγεννα αποτελούν την κατάλληλη περίοδο να ερωτευτείς εάν ανήκεις στην κατηγορία των  singles.

Το άγχος της νέας κανονικότητας, οι ιλιγγιώδεις ρυθμοί της καθημερινότητας, οι υποχρεώσεις παγώνουν στο πάτημα ενός pause και ξαφνικά όλα μοιάζουν γιορτινά, όμορφα και ξέγνοιαστα. Τόσο, που γίνεσαι με ένα μαγικό τρόπο πιο ανοιχτή σε νέες ή παλιές γνωριμίες που δεν είχες δώσει την κατάλληλη προσοχή, στο φλερτ, το οποίο αποτελεί κινητήρια δύναμη ή το αλατοπίπερο που δίνει ζωή σε κάθε φλατ lifestyle και το έντονο καρδιοχτύπι που δε θα αργήσει να ενεργοποιηθεί.

Νέα χριστουγεννιάτικη έρευνα κάνει όλες τις single ladies να χαμογελούν

Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης, μα τώρα πρόσθεσε και του έρωτα, αφού πάνω από το 60% τόσο των αντρών όσο και των γυναικών στην ερώτηση εάν θα ήθελαν να βρίσκονται σε σχέση απάντησαν το θριαμβευτικό ναι.

Τελικά, είναι αξιοζήλευτο αυτό το περπάτημα χέρι-χέρι κάτω από τη στολισμένη πόλη, ή η ζεστή αγκαλιά μπροστά από το τζάκι παρέα με το στολισμένο δέντρο, αλλά και το χνώτο που ζωγραφίζει την ευτυχία στην παγωμένη χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα.

Γι’ αυτό και μην αργείς πήγαινε αμέσως κοντά του!