Το ανδρικό ζώδιο που λατρεύει τα Χριστούγεννα περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο

Αν έχετε σύντροφο αυτού του ζωδίου, θα ζήσετε χαρούμενες γιορτές.
Το ανδρικό ζώδιο που λατρεύει τα Χριστούγεννα περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Γιατί τι ζητάει μια γυναίκα κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων; Θαλπωρή, ζεστασιά, ρομαντισμό, στολισμούς και πολλή πολλή αγάπη κάτω από το γκι.

Και τι ζητάει ένας άνδρας την αντίστοιχη εποχή; Να το παρακάνει με το «γιορτινό» αλκοόλ και το φαγητό και να κάτσει 19 ώρες μπροστά από την τηλεόραση με τους φίλους του να δει μπάλα.

Με αυτά τα κλισέ θα ξεκινήσουμε το κείμενό μας, αλλά θα καταλήξουμε κάπου πολύ διαφορετικά.

Ποιο να είναι, άραγε, το ανδρικό ζώδιο που αγαπάει τα Χριστούγεννα όσο εμείς οι γυναίκες και δεν αντιμετωπίζει με κυνισμό την πιο όμορφη εποχή του χρόνου;

Ω ναι, υπάρχει και είναι φυσικά το τρυφερό Καρκινάκι που αγαπάει όλα εκείνα που αφήνουν αδιάφορους τους υπόλοιπους ή που τουλάχιστον έτσι θέλουν να δείχνουν. Ο τυπικός Καρκίνος θα σου ζητήσει να στολίσετε νωρίς, θα βοηθήσει ουσιαστικά και δεν θα μείνει στο να κατεβάσει το δέντρο και τα στολίδια από το πατάρι. Είναι εκείνος που θα θελήσει να βάλει στην κορυφή το αστέρι ή που θα σε τραβήξει ένα σωρό φωτογραφίες όταν το κάνεις εσύ.

Το ανδρικό ζώδιο που λατρεύει τα Χριστούγεννα περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο

Ο Καρκίνος θα προτείνει ό,τι χριστουγεννιάτικη ταινία περνά από το μυαλό σου και θα ακούει αντίστοιχα τραγούδια στο αυτοκίνητο με χαρά και χωρίς εκνευρισμό, όπως οι υπόλοιποι.

Αν έχεις σύντροφο Καρκίνο, είναι η πιο τυχερή σου στιγμή και πρέπει να το ευχαριστηθείς. Έχεις τον έναν και μοναδικό που θα σου κάνει το πιο ωραίο και συναισθηματικό δώρο και εκείνον που δεν θα γκρινιάξει για τις οικογενειακές μαζώξεις που -συνήθως- ακολουθούν.

Καρκινάκια τα Χριστούγεννα σας αγαπάμε λίγο πιο πολύ!