Αν καθημερινά έρχεσαι αντιμέτωπη με το σπάσιμο των νυχιών σου, μάλλον ανήκεις στην πλειοψηφία των γυναικών που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.

Λύση υπάρχει κορίτσια μας!

Σήμερα σου παρουσιάζουμε τρία εύκολα tips για να σταματήσεις να βλέπεις τα άκρα σου απεριποίητα, μέχρι να κλείσεις το επόμενο ραντεβού σου με το αγαπημένο σου nail studio.

Ιδού λοιπόν:

Λίμαρε τα νύχια σου

Όσο προσπαθείς να διατηρήσεις το μήκος σου, τα νύχια σου γίνονται πιο επιρρεπή στο να σπάνε, καθώς οι δουλειές του σπιτιού, το πληκτρολόγιο και οι κινήσεις γενικότερα προκαλούν φθορά. Λιμάροντας τα, αποφεύγεις το σπάσιμο, τα μικροατυχήματα και δεν μπαίνεις φυσικά στον πειρασμό…να τα φας.

Τρία tips για να διατηρήσεις το manicure σου τουλάχιστον 2 εβδομάδες περισσότερο

Χρησιμοποίησε γάντια 

Όσο εσύ πλένεις τα πιάτα, τα νύχια σου αποδυναμώνονται και λεπταίνουν περισσότερο. Όχι, δεν λέμε να μη κάνεις δουλειές, λέμε όμως να φοράς γάντια όσο καταπιάνεσαι με νερά και απορρυπαντικά. Τότε και μόνο τότε θα σταματήσουν τα νύχια σου να θυμίζουν φλίδες.

Το σωτήριο ελαιόλαδο

Κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς, πες «ναι» σε μια νέα ρουτίνα. Βούτηξε τα δάχτυλά σου σε ένα μπολάκι με ελαιόλαδο και κάνε μασάζ στα πετσάκια και τα νύχια σου για 5 λεπτά. Η κίνηση αυτή ενυδατώνει και παράλληλα δυναμώνει τα νύχια και τα κάνει να μακραίνουν πιο γρήγορα.

Μάλιστα αυτή η DIY μάσκα συγκρίνεται ακόμα και με τις ακριβές θεραπείες ή τα προϊόντα σκλήρυνσης κατά τους nail artists.

Τώρα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις και πραγματικά δεν είναι καθόλου δύσκολο! Υπομονή και θα αποκτήσουμε και πάλι τα λαμπερά και αστραφτερά manicure μας.