Γενέθλια στην καραντίνα; Ιδέες για τις πιο λαχταριστές τούρτες

Η μοναδική επένδυση της ειδικής περίστασης.
Γενέθλια στην καραντίνα; Ιδέες για τις πιο λαχταριστές τούρτες

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Η στιγμή που περιμένεις ή αποφεύγεις κάθε χρονιά φέτος μάλλον θα περιβάλλεται από διαφορετικό πλαίσιο.

Όσο κι αν δε φανταζόσουν ποτέ τα γενέθλιά σου χωρίς τους φίλους σου, τις απροσδόκητες εκπλήξεις, αλλά κι εκείνες που είχες ανακαλύψει εξ αρχής, όμως δεν ήθελες να τους χαλάσεις τη γλυκιά προσπάθεια, φέτος η πραγματικότητα σε προσγειώνει απότομα.

Επειδή, λοιπόν, μένουμε σπίτι και χαιρόμαστε την οικογενειακή θαλπωρή, διατήρησε ίδια την προσμονή της τούρτας που θα παραγγείλεις. Πρόκειται για το στοιχείο εκείνο που πάντα ζαχαρώνει τη πιο δική σου μέρα.

Η παράδοση δε μπορεί να λείπει, επομένως, χάρισε στον εαυτό σου το σβήσιμο των κεριών, τα οποία στέκονται πάνω στην εντυπωσιακή τούρτα!

Προσοχή, οι εικόνες που ακολουθούν θα προκαλέσουν έξαρση έκρηξης σάλιου που θα τρέχει ασταμάτητα.

Girly και ονειροπόλο

Τα όνειρα γίνονται πεταλούδες που πετούν στο γαλάζιο του ουρανού και με ένα φύσημα τις φέρνεις στο πιάτο σου. Η διάθεση αυτή αποτυπώνεται γευστικά στη δημιουργία που συνδυάζει κομψότητα και ρομαντισμό.

Chocoholic γεννιέσαι, δε γίνεσαι

Η εικόνα μιλάει από μόνη της κι εσύ απλά ανυπομονείς να κάνεις δική σου έστω μια μικρή ποσότητα από αυτή. Ωστόσο, με την πλούσια πανδαισία από επιλογές σίγουρα αν ξεκινήσεις δε θα σταματήσεις εύκολα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BeautyTrend (@fashion.glaam)

Milky elegance

Λεπτότητα και διακριτικότητα της αγνής σοκολάτας γάλακτος. Πρόκειται για τη τούρτα των ονείρων της less is more γυναίκας που δεν πρεσβεύει το υπερβολικά φορτωμένο decor ακόμα και την ημέρα που το πολύ μπορεί να θεωρηθεί φυσιολογικό.

Άλλωστε, είναι φιλοσοφία ζωής!

Τις θέλεις όλες; Κι εμείς!