Οι 2 βασικές κινήσεις για να απλώνεις σωστά την κρέμα ματιών

Τέλος στα λάθη!
Η «σπιτική» θεραπεία για τον πονοκέφαλο που θα αλλάξει την καθημερινότητά σου

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Η κύρια ανησυχία των γυναικών όταν παρατηρούν τον εαυτό στους καθρέφτη επικεντρώνεται στην περιοχή των ματιών. Πράγματι, πρόκειται για το σημείο, το οποίο «σπάει» πολύ πιο εύκολα σε κάθε επιδερμίδα, ακόμα και σε εκείνες που φημίζονται για το καλό και νεανικό DNA τους.

Οι έντονες εκφράσεις, το γέλιο, ο τρόπος ζωής και ο ύπνος αποτελούν ορισμένες από τις πιο σημαντικές αιτίες που προκαλούν αυτές τις λεπτές -στην αρχή- και στη συνέχεια πιο βαθιές γραμμές που σε καμιά μας δεν αρέσουν.

Ωστόσο, υπάρχει ένας ακόμη παράγοντας που έρχεται να προσθέσει την αξία του και ακούει στο όνομα «περιποίηση».

Η εύρεση μιας αποτελεσματικής σειράς (serum και κρέμα) δεν είναι εύκολη διαδικασία. Ωστόσο, εάν κουμπώσεις τις ανάγκες σου με τις δράσεις της ιδανικής για εσένα επιλογής, έχεις περισσότερες πιθανότητες να βρεις το δρόμο προς την επιτυχία.

Εκείνη, όμως, από μόνη της δε γίνεται να κάνει θαύματα. Η συνεργασία πάντα αποφέρει τους πλέον νόστιμους καρπούς και για τον λόγο αυτό υπάρχουν δύο κινήσεις, τις οποίες εάν ακολουθήσεις πιστά, δε θα έχεις τίποτα για το οποίο πρέπει να ανησυχείς!

Κύκλοι

Οι κυκλικές κινήσεις θα βοηθήσουν στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Πάρε μια μικρή ποσότητα κρέμας, ζέστανε τη με τις άκρες των δαχτύλων σου και αμέσως κυκλικά πέρασε τη στο κόκκαλο γύρω γύρω από τα μάτια. Πρόσεχε την πίεση που θα ασκήσεις και μην ξεχνάς ποτέ την τρυφερότητα που θα πρέπει να επιδείξεις.

Οι 2 βασικές κινήσεις για να απλώνεις σωστά την κρέμα ματιών

Δείκτης και μεσαίο δάχτυλο

Τα σχήματα που πάντα λιγουρευόμαστε όταν σκεφτόμαστε το ιδανικό είναι εκείνα της ανέμελης νιότης. Όλα τους έχουν έναν κοινό παρονομαστή: ανοδική πορεία. Τα γατίσια, όπως αλλιώς, συχνά, ακούγονται έχουν έναν δικό τους τρόπο αντιμετώπισης.

Έχοντας πάρει με το μεσαίο δάχτυλο και τον δείκτη μια ποσότητα από την κρέμα σου εφάρμοσε το προϊόν στην κάτω πλευρά των ματιών σου κατά μήκος πάνω στο κόκκαλο, ενώ ταυτόχρονα τράβηξε με τα δύο δάχτυλα την εξωτερική γωνία προς τα πάνω.

Γίνε gentle με τα μάτια σου κι εκείνα θα σου ανταποδώσουν το καλό.