Όχι μόνο στο κρεβάτι! Τρία στυλ κουβέρτας που χαρίζουν και ζέστη και style

Πιάσε την κουβέρτα σου κι έλα...
Όχι μόνο στο κρεβάτι! Τρία στυλ κουβέρτας που χαρίζουν και ζέστη και style

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Όσο βαδίζουμε προς τα κρύα, γκρίζα μονοπάτια του χειμώνα η ζεστή θαλπωρή, την οποία λαμβάνουμε από το σπίτι μας, αποκτάει ακόμα μεγαλύτερη αξία. Σίγουρα δεν είναι το ίδιο να απολαμβάνεις μια ταινία ή να διαβάζεις το αγαπημένο σου βιβλίο έχοντας ως χάδι την απαλή σου κουβέρτα, τόσο σαν αίσθηση, όσο και σαν εικόνα.

Η χουχουλιάρικη, αρκουδίσια υφή της σου γεννάει την ανάγκη να έρθεις σε επαφή μαζί της, να την ακουμπήσεις και να την απολαύσεις.

Σύμμαχός σου στην όλη κατάσταση είναι η τελευταία λέξη της μόδας που με την ενσυναίσθηση, την οποία επιδεικνύει φρόντισε να φυτέψει το trend της κουβέρτας και σε άλλα σημεία του σπιτιού μας καθώς, τελικά, η αξία της επανεξετάστηκε και εκτιμήθηκε υπέρ του δέοντος.

Θυμίζει γιαγιά

Τι θα έλεγες για μια πλεκτή κουβέρτα που θα αποτελεί μόνιμη παρουσία στον αφράτο καναπέ σου; Η ανοιχτόχρωμη απόχρωση κάνει το χατίρι στην παράδοση και διατηρεί σε αρμονική επιτυχία της αντιθέσεις του πιο in style σπιτικού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Home Decor Inspiration ♡ (@my_homely_decor)

Γερές ξύλινες βάσεις

Τα καλάθια έχουν ποικίλα πλεονεκτήματα. Ομορφαίνουν κάθε γωνία του σπιτιού, γεμίζουν τα άδεια σημεία με την αίσθηση της τάξης και οργάνωσης να επικρατεί και αποτελούν τον καλύτερο αποθηκευτικό χώρο, αφού η διαφάνεια του περιεχομένου τους μας ανοίγει τα κλειστά, πολλές φορές, μάτια.

Ξύλινα ή ψάθινα θα φιλοξενήσουν με την καλύτερη διάθεση τη διπλωμένη κουβέρτα σου κι έτσι δε θα σκονίζεται στον ίδιο βαθμό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Home Decor Inspiration ♡ (@my_homely_decor)

Χνουδωτή συντροφιά

Το τζάκι σε περιμένει παρέα με την πιο fluffy κουβέρτα. Δε χρειάζεται να την έχεις συνεχώς πάνω σου, ιδίως όταν η θερμοκρασία ανέβει, καθώς τότε η διακοσμητική της ιδιότητα θα πάει ένα βήμα πιο μπροστά την αισθητική του σπιτιού σου και εσύ θα καμαρώνεις ως σωστή πρέσβειρα του home interior decoration.

Δε θα μπορέσεις να αντισταθείς!