It’s Netflix time: Τρεις υπέροχες κωμωδίες για να απολαύσεις στην καραντίνα

Σειρές να... τις πιες στο ποτήρι. Μονοκοπανιά.
It's Netflix time: Τρεις υπέροχες κωμωδίες για να απολαύσεις στην καραντίνα

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Η καραντίνα καλά κρατεί και το Netflix έχει εξελιχθεί στον καλύτερό μας σύμμαχο.

Όπως έχουμε ξαναπεί, η εποχή δεν ενδείκνυται για δράματα, θρίλερ και ιδιαίτερο προβληματισμό και έτσι, γι΄αυτό και σήμερα το μενού έχει τρεις εκπληκτικές κωμωδίες που θα σε κάνουν να γελάσεις πολύ και να ξεχαστείς από τη… θαμπάδα της καραντίνας.

Μη χάνεις χρόνο λοιπόν. Βάλ’ τες άμεσα στο πρόγραμμα!

Grace and Frankie

Η Jane Fonda και η Lily Tomlin ενσαρκώνουν τις δυο πρωταγωνίστριες – κολλητές φίλες, οι οποίες βιώνουν μια άκρως φυσιολογική ζωή ώσπου οι σύζυγοι τους να τις αφήσουν για να… ζήσουν μαζί.

Μια ξεκαρδιστική κωμωδία από αυτές που αγαπάμε να βλέπουμε σε συνδυασμό με δύο ηθοποιούς οι οποίες θα έπρεπε να μοιραστούν το Oscar για τις ερμηνείες τους.

Η αχτύπητη Κίμι Σμιντ

Έχοντας ζήσει για χρόνια μια αποστειρωμένη ζωή στα δίχτυα μιας αίρεσης, η Κίμι Σίντ, επιστρέφει και πάλι στην πραγματικότητα, η οποία δεν θυμίζει σε τίποτα τις μνήμες του παρελθόν της. Το σενάριο είναι πανέξυπνο, το χιούμορ ιδιαίτερο και εσύ δεν έχεις κανένα λόγο να μη δεις μονοκοπανιά και τους 4 κύκλους.

The Good Place

Αν είχαμε στα χέρια μας το βραβείο του πιο έξυπνου σεναρίου και έπρεπε να το δώσουμε σε μια σειρά, το «Τhe good place» θα το έπαιρνε με το σπαθί του και με κλειστά μάτια. Μια αστεία μεταθανάτια κωμωδία -που ώρες ώρες μπορεί να χαρακτηριστεί και πικρή- μας δίνει μια ιδιαίτερη εκδοχή στο τι συμβαίνει μετά τον θάνατο.

Κουκουλώσου στον καναπέ και πάτα το κουμπί! Όποια και αν επιλέξεις, θα γελάσεις με τη ψυχή σου.