Τρία top coat για manicure στο σπίτι που μιμούνται τη λάμψη του ημιμόνιμου

Τα νέα σου nail toys που δε θα αποχωρίζεσαι.
Τρία top coat για manicure στο σπίτι που μιμούνται τη λάμψη του ημιμόνιμου

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Ο λαμπερός κόσμος της περιποίησης των άκρων έχει «τσαλακωθεί» ως ένα βαθμό μέσα από τη διαδικασία της καραντίνας, η οποία μας έχει επιβάλει να πάρουμε στα σοβαρά την τέχνη του manicure και την κατάσταση στα χέρια μας.

Με τα στούντιο να παραμένουν κλειστά κι εμάς να προσπαθούμε να μιμηθούμε τα tutorials του διαδικτύου, επιτακτική γίνεται η ανάγκη εύρεσης τρόπων και κόλπων να παρατείνουμε τη διάρκεια του απλού βερνικιού, ενώ παράλληλα να ντύσουμε τα νύχια μας με τη λάμψη που θα σφραγίσει το χρώμα και θα ακτινοβολεί σε κάθε επιφάνεια που θα καθρεφτίζεται.

Μπορεί το ημιμόνιμο να αργήσει λίγο ακόμα, αλλά θα βρούμε ένα άλλο να του μοιάζει…

Essie Gel Couture Top Coat

Πλούσια υφή που εξατμίζει την glossy επιφάνεια στο λεπτό. Παγιδεύει στην αγκαλιά του το χρώμα και η βδομάδα αποτελεί τον ελάχιστο χρόνο που θα περάσει μαζί σου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη essie (@essie)

Orly Won’t Chip

Τα επαγγελματικά προϊόντα θα σε κάνουν να νιώσεις ειδική και ταυτόχρονα θα σε σώσουν από την άβολη θέση που προσπαθείς να ανακαλύψεις έναν κόσμο γεμάτο χρώμα, στυλ και κομψότητα.

Τελικά δεν είναι και τόσο δύσκολα τα πράγματα αν έχεις τα κατάλληλα εργαλεία.

Dior Top Coat

Η πολυτέλεια κοσμεί τα νύχια σου με τον πιο αστραφτερό τρόπο. Δεν έχεις παρά να αφεθείς και να απολαύσεις τα άκρα που δε θα σταματήσεις να καμαρώνεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @beccaboopworld

What's Next