H #1 τάση στα χριστουγεννιάτικα δέντρα για το 2020

Μια αμφιλεγόμενη μόδα.
H #1 τάση στα χριστουγεννιάτικα δέντρα για το 2020

 Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Τα Χριστούγεννα μπορεί να καθυστερούν να έρθουν λίγο ακόμα, η ανάγκη μας όμως για στολισμό, χαρά και ξεγνοιασιά είναι επιτακτική και έτσι όλες μας θέλουμε να στολίσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να μπούμε στο κλίμα.

Αν κι εσύ βρίσκεσαι σε αυτήν την κατάσταση, λίγο πριν ξεκινήσεις τις διαδικτυακές σου παραγγελίες επιβάλλεται να μάθεις ποια είναι η νέα μόδα στα χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Η αλήθεια είναι πως η τάση που κατακλύζει φέτος το instagram είναι λίγο αμφιλεγόμενη, όμως η αλήθεια είναι πως… βολεύει.

Ναι, καλά κατάλαβες, τα μισά δέντρα είναι must και νομίζουμε πως πρέπει να το σκεφτείς πριν τα απορρίψεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kelly’s home (@my.happy.home.xx)

Τα κομμένα δέντρα στον άξονα τα οποία στηρίζονται στον τοίχο, δεν πιάνουν το χώρο που πιάνουν τα υπόλοιπα και για αυτό το λόγο, ενδέχεται να τα λατρέψεις αν τα τετραγωνικά του σπιτιού σου δεν περισσεύουν.

Το μεγάλο πλεονέκτημα των μισών δέντρων είναι πως αν δεν πάει κάποιος να κοιτάξει από πίσω, δεν πρόκειται να καταλάβεις ποτέ την διαφορά.

Βέβαια, η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει και ιδιαίτερος λόγος να κοιτάξει κανείς πίσω από το δέντρο.

Παράλληλα, με αυτή την μόδα θα σταματήσουμε και εμείς οι συναισθηματικές, να στεναχωριόμαστε για τα στολιδάκια που κάθε χρόνο μένουν στο πίσω μέρος του δέντρου και δεν κάνουν ποτέ την εμφάνιση που τους αξίζει…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ambius Nederland (@ambius_nl)

Μωρέ μήπως να το ξανασκεφτούμε;