Πορτοκάλια, κανέλλες και BOOM! Φτιάξε τα πιο πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα στολίδια

Φέτος που τίποτα δεν είναι το ίδιο, ας μην είναι ούτε τα στολίδια σου!
Πορτοκάλια, κανέλλες και BOOM! Φτιάξε τα πιο πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα στολίδια

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Ήρθε η ώρα να δούμε κατάματα τη θετική πλευρά των πραγμάτων και να αναλογιστούμε πόσες φορές τα περασμένα χρόνια θα παρακαλούσαμε να έχουμε άπλετο ελεύθερο χρόνο για να ετοιμάσουμε το σπίτι μας εν όψει Χριστουγέννων.

Αν το καλοσκεφτείς, φέτος μέσα σε όλη αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση θα έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις όλα εκείνα τα ωραία πράγματα που έβλεπες παλιά στο youtube και μάλλον σου βρήκαμε με τι θα ξεκινήσεις.

Αν έχεις στην κουζίνα σου πορτοκάλια και κανέλλες και στο πατάρι σου οποιοδήποτε άλλο παλιό χριστουγεννιάτικο που έχεις βαρεθεί, είσαι έτοιμη να δημιουργήσεις τα πιο όμορφα και πρωτότυπα στολίδια.

Έτσι θα εξοικονομήσεις χρήμα, θα περάσεις όμορφα το χρόνο σου και αν βάλεις στο παιχνίδι και τα παιδιά σου, θα δημιουργήσετε αναμνήσεις που δεν θα ξεχάσεις ποτέ. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι αποξηράνεις τα πορτοκάλια σου και μετά να αφήσεις την φαντασία και τη δημιουργικότητα σου ελεύθερες.

Δες το παρακάτω βίvτρο και μπες στην κουζίνα!

Οι δαντέλες, οι κορδέλες και τα ξύλινα στοιχεία θα καταφέρουν να δημιουργήσουν πανδαισία χρωμάτων. Κάπως έτσι τα Χριστούγεννα θα έρθουν νωρίτερα στο σπίτι σου και θα δεις αμέσως τη διάθεση σου να αλλάζει και το σαλόνι σου να ομορφαίνει.