Η θαυματουργή μάσκα για τις βλεφαρίδες σου χρειάζεται μόνο ένα υλικό

Για μια ακόμη φορά συναντάμε μπροστά μας ένα έλαιο.
Η θαυματουργή μάσκα για τις βλεφαρίδες σου χρειάζεται μόνο ένα υλικό

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Οι μάσκες είναι ευρέως διαδεδομένες στον χώρο της περιποίησης των άκρων, των μαλλιών, του σώματος αλλά και του προσώπου. Ωστόσο ένα σημείο πάνω μας που ταλαιπωρείται από τις όμορφες μπογιές είναι οι βλεφαρίδες μας.

Τα μάτια μας αποτελούν βασικό χαρακτηριστικό που ολοκληρώνει πάντα με σαγηνευτικό τρόπο κάθε μακιγιάζ μας, ενώ ακόμα και γυναίκες που δεν είναι υποστηρίκτριες του βαψίματος επιλέγουν τη mascara ως μοναδικό tool για να τονίσουν το βλέμμα τους.

Kαι τα καταφέρνουν με επιτυχία αφού οριοθετούν το σχήμα του βλεφάρου, χωρίς να χρειαστούν κόλλα, ψαλίδι και ψεύτικη βλεφαρίδα. Εκείνο που ξεχνάμε, όμως, είναι ότι όπως όλα τα σημεία πάνω στο σώμα μας, έτσι κι εκείνες χρειάζονται την προσοχή που τους αξίζει.

Η σωστή ενυδάτωσή τους ειδικά μετά την αφαίρεση του μακιγιάζ αποτελεί πρωταρχικό κανόνα στο beauty checklist της ημέρας.

Το τέλος αυτής και λίγο πριν πας για ύπνο υπό φυσιολογικές συνθήκες, αλλά και τώρα υπό καθεστώς καραντίνας αποτελεί τη σωστή ώρα για την τροφή τους.

Το καστορέλαιο έχει συνδέσει το όνομά του στενά με τη φροντίδα των βλεφαρίδων και όχι άδικα. Προστατεύει τις τρίχες από εξωτερικούς παράγοντες, τις ενυδατώνει σε βάθος, ενισχύει την αντοχή τους και προωθεί την ελαστικότητά τους.

Η θαυματουργή μάσκα για τις βλεφαρίδες σου χρειάζεται μόνο ένα υλικό

Τι να κάνεις

Προσέθεσε μια ποσότητα από το έλαιο σε ένα βαμβάκι και εφάρμοσε πάνω τους με απαλές κινήσεις. Άφησε το να δράσει για όλο το βράδυ και ξέπλυνε καλά το επόμενο πρωί.

Οι βλεφαρίδες σου δεν ήταν ποτέ τόσο λαμπερές και ανθεκτικές!