Η τηλεργασία μπαίνει ξανά στη ζωή μας και τώρα οφείλουμε να την διαχειριστούμε λίγο  καλύτερα, σε όλα τα επίπεδα.

Μπορεί στην αρχή να φάνταζε ιδανικό το να δουλεύεις από τον καναπέ του σπιτιού σου, όμως σύντομα κατάλαβες πως τελικά η τηλεργασία είναι πιο βαρετή, κουραστική και ανιαρή από τη δουλειά στο γραφείο.

Για αυτόν το λόγο, εδώ σου έχουμε δύο τρόπους με τους οποίους θα καταφέρεις να αλλάξεις παραστάσεις κατά τη διάρκεια του διαλείμματός σου. Όσο κι αν διαρκεί το break από τη δουλειά, οφείλεις να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου, για να αναζωογονηθείς και να αποδώσεις τελικά καλύτερα.

Γυμναστική

Τηλεργασία | Δύο τρόποι για να χαλαρώσεις από την ένταση στο διάλειμμά σου

Μην ξαπλώνεις στον καναπέ και μην κάνεις δουλειές του σπιτιού κατά τη διάρκεια του διαλείμματός σου. Σήκω και κάνε διατάσεις στο σαλόνι για να ξεπιαστείς και περπάτα όσο περισσότερο μπορείς.

Μπορείς επίσης να βάλεις μουσική για να χορέψεις ώστε να βγάλεις όλη την ένταση σου. Να ξέρεις πως θα γυρίσεις στη δουλειά πολύ πιο ευδιάθετη.

Κάνε ντους

Κατά τη διάρκεια του ντους τραγουδάμε, αδειάζουμε τις σκέψεις μας και ξεκουραζόμαστε. Ποτέ στη ζωή σου δεν θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις το μπανάκι σου κατά τη διάρκεια του break από τη δουλειά σου.

Τηλεργασία | Δύο τρόποι για να χαλαρώσεις από την ένταση στο διάλειμμά σου

Μήπως πρέπει να το ξανασκεφτείς;