Το απόλυτο ζεστό χριστουγεννιάτικο ρόφημα που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το αγοραστό

Δε χρειάζεται να είσαι γνώστης του αντικειμένου, αλλά λάτρης των Χριστουγέννων.
Το απόλυτο ζεστό χριστουγεννιάτικο ρόφημα που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το αγοραστό

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Κάθε χρόνο λίγο πριν τα πρώτα κουδουνάκια ακουστούν και τα φωτεινά λαμπιόνια στολίσουν τους δρόμους, η αγορά χρησιμοποιεί το δυνατό όπλο των Χριστουγέννων και χαρίζει τις αντίστοιχες συλλεκτικές της υπηρεσίες αλλά και τα αντίστοιχα προϊόντα.

Κάπως έτσι οι fans των χουχουλιάρικων και χαριτωμένων ροφημάτων, που συνοδεύονται σχεδόν πάντα από συσκευασία που ακολουθεί το ίδιο μοτίβο, δε χάνουν την ευκαιρία να τα απολαύσουν με αμείωτο ενθουσιασμό.

Σήμερα φτιάξε κι εσύ μια ζεστή σοκολάτα που μυρίζει Χριστούγεννα, κλείσε τα μάτια και ταξίδεψε στο μέρος που η ψυχή σου ανήκει σε αυτές τις αλλιώτικες, για φέτος, γιορτές.

Υλικά

  • Γάλα
  • Σοκολάτα σε σκόνη
  • Κανέλλα
  • Σαντιγί
  • Τριμμένο μπισκότο

Η διαδικασία είναι απλή. Ζεσταίνεις το γάλα και στη συνέχεια προσθέτεις τη σοκολάτα. Προτίμησε εκείνες με την παχύρρευστη υφή, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε τη σαντιγί (είτε έτοιμη, είτε σπιτική) και πασπάλισε τη με κανέλα και  τριμμένο μπισκότο.

Για ακόμα πιο εντυπωσιακή εικόνα σέρβιρε τη σε μια χριστουγεννιάτικη κόκκινη κούπα, και δώσε το τελευταίο touch στη δημιουργία σου με το pampering ενός marshmallow!

Και σε αυτήν την περίπτωση αποδεικνύεται πως η φαντασία και το μεράκι μπορούν να νικήσουν κάθε μουντή διάθεση αλλά και κάθε απειρία ως προς τη δημιουργική κονίστρα.

Φόρεσε, λοιπόν, τις χνουδωτές σου κάλτσες, πάρε αγκαλιά το βιβλίο σου και αφέσου στην πιο γλυκιά γεύση φτιαγμένη από τα χεράκια σου!