DIY: Το πιο εvτυπωσιακό χριστουγεννιάτικο στεφάνι για την εξώπορτα από τα χεράκια σου

Μπορείς να το φτιάξεις μόνη σου, γιατί να το αγοράσεις;
DIY: Το πιο εvτυπωσιακό χριστουγεννιάτικο στεφάνι για την εξώπορτα από τα χεράκια σου

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Αυτήν την περίοδο που μένουμε σπίτι και ψάχνουμε τρόπους να περάσουμε την ώρα μας, δεν θα υπήρχε καλύτερη ιδέα από το να κάνουμε το χώρο μας πιο ζεστό και όμορφο, ξοδεύοντας όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα.

Μιας και βρισκόμαστε μια ανάσα μακριά από τα Χριστούγεννα, μπορούμε να βγάλουμε όλη μας τη δημιουργικότητα σε χριστουγεννιάτικα στεφάνια για την εξώπορτα ή το σαλόνι και μάλιστα να βάλουμε σε αυτή τη διαδικασία και τα παιδιά μας.

Οι χειροτεχνίες και η λεπτή άσκηση των χεριών, ενισχύουν τις καλλιτεχνικές ανησυχίες και οξύνουν τον νου, ενώ ταυτόχρονα ο χρόνος που θα περάσετε μαζί, σαν οικογένεια, θα μείνει σε όλους αξέχαστος.

Είσαι έτοιμη να δείξεις τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες και να ομορφύνεις παράλληλα το σπίτι σου, ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα; Αυτή η καραντίνα είναι διαφορετική από την προηγούμενη και πιο καλλιτεχνική, αφού όπως και να το κάνουμε, σε λίγο καιρό θα έχουμε Χριστούγεννα!

Στο παρακάτω video θα δεις πως μπορείς να φτιάξεις όμορφα στεφανάκια για κάθε γούστο, με στολίδια και υλικά που έχεις ήδη στο σπίτι σου από τα προηγούμενα Χριστούγεννα.