Vitamin bomb: Η φυσική μάσκα-τροφή για το πρόσωπό σου

Αβο-κάντο σωστά και στην καραντίνα!
Vitamin bomb: Η φυσική μάσκα-τροφή για το πρόσωπό σου

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Το δεύτερο lockdown μπορεί να κλείδωσε την πόρτα του σπιτιού μας και να μας απομάκρυνε από άσκοπες μετακινήσεις, ωστόσο, όπως όλα τα πράγματα στη ζωή έχουν δύο όψεις, έτσι κι αυτό έχει και τα καλά του.

Κι αυτό, διότι ο ελεύθερος χρόνος που μας απομένει μπορεί να φανεί ιδιαίτερα ευεργετικός εάν αξιοποιηθεί σωστά, καθώς γεμίζοντας το πρόγραμμα με ενασχολήσεις, η δημιουργικότητα που ενεργοποιείται κρατάει μακριά την πλήξη και τα αρνητικά συναισθήματα!

Ένα κεφάλαιο της περιποίησης μας παραμελείται ιδιαίτερα στην καθημερινή ζωή, όταν τρέχουμε να προλάβουμε να ετοιμαστούμε για τη δουλειά, να κάνουμε ένα γρήγορο ντουζ, να ετοιμαστούμε για ύπνο γιατί ξυπνάμε νωρίς…

Πρόκειται για τη σωστή ενυδάτωση, η οποία παραμένει μισή, καθώς μια μόνο κρέμα δεν αρκεί. Όπως, όμως, ο οργανισμός μας έχει ανάγκη για την είσοδο των βιταμινών και θρεπτικών ουσιών για το ευ ζην, έτσι ακριβώς και η επιδερμίδα του προσώπου μας αποζητά την ποιοτική τροφή που χρειάζεται!

Το θαυματουργό φρούτο της φύσης που ακούει στο όνομα αβοκάντο αυτή τη φορά αντί για τον ουρανίσκο θα αγκαλιάσει με τη πλούσια λιπαρή υφή το πρόσωπό σου και υπόσχεται άμεσα αποτελέσματα

Πες αντίο στην ξηρή, θαμπή και άτονη επιδερμίδα που σε ταλαιπωρεί με τα σκαμπανεβάσματά της.

Συστατικά

  • μισό αβοκάντο
  • 2 κ. σ. μέλι
  • 2 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 1 ακτινίδιο

Vitamin bomb: Η φυσική μάσκα-τροφή για το πρόσωπό σου

Βάλε τα υλικά στο blender και άπλωσε τη βελούδινη υφή σε καθαρή επιδερμίδα με διάρκεια 20 λεπτών.

Η βιταμίνη Β και τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα του πράσινου φρούτου σε συνδυασμό με το μέλι θα προωθήσουν την ενυδάτωση σε βαθύτερα επίπεδα, ενώ η βιταμίνη Ε που το ελαιόλαδο προσφέρει, αλλά και η βιταμίνη C του ακτινίδιου θα τονώσουν με λάμψη και λείο φινίρισμα το πρόσωπό σου.

Αυτό το splash σίγουρα θα σε ξυπνήσει για τα καλά!