Τρεις must-try τονωτικές λοσιόν που δεν θα μετανιώσεις την αγορά τους

Αυτό που τόσο καιρό έψαχνες είναι εδώ και σε περιμένει.
Τρεις must-try τονωτικές λοσιόν που δεν θα μετανιώσεις την αγορά τους

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Η αρχή και το τέλος για μια υγιή επιδερμίδα αντανακλώνται στο όνομα του σωστού καθαρισμού. Τότε και μόνο τότε το δέρμα παίρνει τη βαθιά ανάσα που θα ανακουφίσει από κάθε μπούκωμα που επιμένει.

Πολλές φορές, όμως, ακόμα κι αν έχεις καθαρίσει καλά το πρόσωπό σου με γαλάκτωμα και σαπούνι, η όψη της επιδερμίδας σου παραμένει μουντή και διψασμένη.

Τότε έρχεται η μαγική τονωτική λοσιόν για να τελειοποιήσει την εικόνα σου, «ξυπνώντας» το δέρμα σου με το πιο ομαλό και αποτελεσματικό τρόπο.

Δυσκολεύεσαι να βρεις την κατάλληλη ανάμεσα στην πληθώρα που η αγορά σου δίνει στο πιάτο; Παρακάτω θα βρεις εκείνες που δοκιμασμένα πέρασαν αυτήν την αυστηρή δοκιμασία με Άριστα!

Ren: Ready Steady Glow AHA Tonic

Το πορτοκαλί ελιξίριο αναλαμβάνει να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, αφήνοντας το πρόσωπο λείο, μαλακό, φωτεινό και πιο ενυδατωμένο από ποτέ. Η ήπια απολέπιση θα τονώσει με μεγαλύτερη άνεση κάθε σημείο που μπορεί να είχε πέσει σε χειμέρια νάρκη.

Ένα ακόμη θετικό; Η ανακυκλώσιμη συσκευασία που ενισχύει την επανάσταση στο χώρο της ομορφιάς!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη REN Clean Skincare (@renskincare) στις

Kiehl’s: Calendula Herbal-Extract Toner

Τα πέταλα της καλέντουλας είναι γνωστά για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες. Άγρια ζώα της φύσης καταφεύγουν σε αυτές τρίβοντας τις πληγές τους στα φύλα που κάνουν το θαύμα τους ακόμα και στις ατέλειες του προσώπου μας μέσα από τη λοσιόν που εάν δοκιμάσεις δε θα αποχωριστείς ποτέ ξανά.

Το splash θα ανανεώσει με φρεσκάδα το δέρμα που θα ηρεμήσει, ενώ παράλληλα θα βελτιώσεις την όψη του ακόμα και στις πιο, έντονα, ευαίσθητες ημέρες!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kiehl’s Since 1851 (@kiehls) στις

Lancôme: Tonique Confort

Εάν δεν την έχεις δοκιμάσει την έχεις δει σίγουρα. Η πιο girly απόχρωση υπόσχεται καθαρισμό σε βάθος και άνεση, την ίδια στιγμή που σου υπενθυμίζει πως το δέρμα σου δείχνει καλύτερο με το Tonique Confort.

Η καθημερινή εφαρμογή του θα μετατραπεί στην συνήθεια που έγινε λατρεία και η μαλακή αίσθηση θα σε ανταμείψει υπερήφανα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lancôme Official (@lancomeofficial) στις