Έρευνα αποκάλυψε τους 4 συνηθέστερους λόγους που ωθούν τους άντρες στην απιστία

Πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή!
Έρευνα αποκάλυψε τους 4 συνηθέστερους λόγους που ωθούν τους άντρες στην απιστία

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Το «δεν είναι αυτό που νομίζεις» αδιαμφισβήτητα αποτελεί τον βασιλιά της λίστας με τις εκφράσεις που δε θα ήθελες ποτέ να ακούσεις, ωστόσο, ακολουθεί πάντα μετά από κάθε στραβοπάτημα που ένας άντρας, όντας σε σχέση, μπορεί να κάνει.

Σίγουρα η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, όπως και οι ίδιοι οι άνθρωποι άλλωστε, όμως υπάρχουν κάποιοι λόγοι, οι οποίοι δίνουν την ώθηση που θα τους ρίξει στην αγκαλιά και… το κρεβάτι της άλλης.

Ποιοι είναι αυτοί;

Πρότυπα

Η ωριμότητα δεν είναι πάντα παρούσα και οι σπασμωδικές αντιδράσεις δεν ευνοούν ποτέ. Δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές που οι άντρες παρατηρώντας το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον επηρεάζονται τόσο πολύ που πιστεύουν πως η πραγματική, μακροπρόθεσμη αγάπη δεν υπάρχει στην πραγματικότητα και για το λόγο αυτό αποφασίζουν απλά να ζήσουν τη ζωή τους περνώντας καλά.

Τελικά, μάλλον το μετανιώνουν παρά το χαίρονται…

Επιβεβαίωση

Ναι, ναι δεν είναι μόνο γυναικείο αναγκαίο κακό! Ουκ ολίγες φορές οι άντρες νιώθουν παραμελημένοι ιδίως μέσα στις μακροχρόνιες σχέσεις, με τις κοπέλες τους να μην τους δίνουν ιδιαίτερη προσοχή ή να μην επιδιώκουν τη σωματική επαφή. Κάπως έτσι η ανάγκη να νιώσουν αρεστοί γεννάται και μάλιστα τους κυριεύει.

Σοβαροί σκοποί

Γεγονός αποτελεί η αρνητικότητα που πολλές γυναίκες επιδεικνύουν για το μέλλον ως προς τη σοβαρότητα της σχέσης. Οι ρόλοι κάποιες φορές αντιστρέφονται και το ωραίο φύλο δεν επιθυμεί δεσμεύσεις με αποτέλεσμα το μήνυμα που η άλλη πλευρά λαμβάνει να παρεξηγείται.

Έρευνα αποκάλυψε τους 4 συνηθέστερους λόγους που ωθούν τους άντρες στην απιστία

Οι 6 στους 10 άντρες απάντησαν πως δεν ένιωθαν ότι βρίσκονται πραγματικά σε μια σοβαρή σχέση και ότι δε θα τους έβγαζε πουθενά, οπότε από το να απατηθούν πρώτοι και να πληγωθούν προτίμησαν να κάνουν το αντίστροφο. Εγωιστικό, μα αληθινό!

Ποτό

Το μεθύσι δεν αποτελεί δικαιολογία κι αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά! Ωστόσο, το αλκοόλ, διακρίνεται ως κορωνίδα και πλέον συνηθέστερη αιτία για το…κέρατο! Τα λόγια «ήμουν μεθυσμένος κι εκείνη πολύ επίμονη» είναι χιλιοπαιγμένα αλλά καμία σημασία δεν έχει ότι θα το αντιληφθούν μετά την επίδραση του ζαλισμένου κεφαλιού, γιατί το αποτέλεσμα θα μετράει και θα ζυγίζει πολύ περισσότερο.

Κοινή ομολογία; Εάν όλοι είχαν ένα κουμπί να γυρίσουν το χρόνο πίσω, θα διέγραφαν την ορμή και την μετέπειτα πράξη τους!.Περίεργο;