Πολλές ώρες μακιγιαρισμένη; Το προϊόν που θα εξαφανίσει το τσούξιμο από τα μάτια σου

Μπορείς να το έχεις πάντα και παντού μαζί σου!
Οι δικές μου αγαπημένες κρέμες ματιών για όλα τα budgets

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Το καθημερινό μακιγιάζ αποτελεί μια ρουτίνα που έχεις λατρέψει και μάλιστα έχεις εντάξει στο πρόγραμμά σου με έντονο αστερίσκο, προσπαθώντας πάντα να το πηγαίνεις ένα βήμα πιο πέρα.

Κάπου εκεί οι πειραματισμοί, τα νέα προϊόντα και οι καινούργιες τεχνικές σε κάνουν να νιώθεις μια μικρή make up artist με τις πιο ευφάνταστες καλλιτεχνικές ανησυχίες.

Τι γίνεται όμως, όταν μετά από κάποιες ώρες στη δουλειά, τα μάτια μας λόγω κούρασης, θερμότητας και κυρίως έντονου μακιγιάζ αρχίζουν να μας καίνε; Μιλάμε για τη στιγμή που η λιπαρότητα αλλοιώνει κάθε μπογιά πάνω σου και η ερυθρότητα καλύπτει τα λευκά αστραφτερά σημεία σου.

Η λύση θα βρίσκεται από εδώ και στο εξής στην τσάντα σου! Πιο συγκεκριμένα,  τα τεχνητά δάκρυα θα δώσουν το splash που χρειάζονται τα μάτια σου για να δροσιστούν και να ανανεωθούν μέσα στη μέρα.

Πολλές ώρες μακιγιαρισμένη; Το προϊόν που θα εξαφανίσει το τσούξιμο από τα μάτια σου

Οι συσκευασίες ποικίλουν με τα μικρά μπουκαλάκια και τις αμπούλες να στέκονται στην κορυφή της λίστας και να αποτελούν μια εύκολη αλλά και εύχρηστη επιλογή, χωρίς να πασαλειφτείς χειρότερα.

Πρόσεξε μόνο, να τηρείς τους κανόνες υγιεινής και να πλένεις καλά τα χέρια σου πριν την εφαρμογή.