Τρεις κινήσεις του προσώπου του που προδίδουν πως ενδιαφέρεται για σένα

Έρευνα ξεσκεπάζει τα αρσενικά.
Τρεις κινήσεις του προσώπου του που προδίδουν πως ενδιαφέρεται για σένα
2391.jpg Notebook , November 6, 2003 Photo by Melissa Moseley/newline.wireimage.com To license this image (1782187), contact FilmMagic: +1 310-458-1423 (tel) +1 310-917-1288 (fax) [email protected] (e-mail) www.filmmagic.com (web site)

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Το να «διαβάσουμε» τα συναισθήματα ενός άνδρα που δυσκολεύεται να εκδηλωθεί, είναι ένα αίνιγμα για πολύ δύσκολους λύτες.

Πώς γίνεται να μπορέσεις να εξιχνιάσεις τι κρύβει πίσω από το βλέμμα του ένας άνδρας όταν του απευθύνουμε το λόγο; Έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Journal of S e x Research βάλθηκε να δώσει τέλος στην αιώνια απορία, παρουσιάζοντας μας τις τρεις εκφράσεις / κινήσεις που κάνουν οι άνδρες όταν ενδιαφέρονται για εμάς.

Ποιες είναι αυτές;

man and woman hugging each other

Γέρνουν το κεφάλι ελαφρώς προς το πλάι

Εμείς συνήθως παίζουμε με τα μαλλιά μας, χωρίς να το αντιληφθούμε. Εκείνοι γέρνουν ελαφρώς, κατά τη διάρκεια του διαλόγου τους μαζί μας, το κεφάλι στο πλάι. Κάπως έτσι. Σαν νάζι. Και αν δεις να το κάνει, πιθανότατα τον ενδιαφέρεις.

Μειδίαμα

Εκείνος που του αρέσεις, όταν του μιλάς, δεν μπορεί να σε κοιτάει με απάθεια. Ένα ελαφρύ μειδίαμα- ίσα που- στα χείλη του αποδεικνύει πως διασκεδάζει την κουβέντα σας λίγο παραπάνω. Καλό σημάδι αυτό, λοιπόν.

Το βλέμμα φεύγει και επανέρχεται

Ένας συνάδελφος με τον οποίο μιλάτε απλά για τη δουλειά, δεν θα νιώσει την ανάγκη να στρέψει το βλέμμα του προς άλλη μεριά κατά τη διάρκεια του διαλόγου σας. Αντίθετα, αν εκείνος με τον οποίο μιλάς, ξαφνικά κοιτάει αλλού για λίγα δευτερόλεπτα και σε ξανακοιτάει, του αρέσεις.

Αν αντιληφθείς κάτι από τα πάνω, ίσως ήρθα η ώρα να περάσεις και στο επόμενο στάδιο. Ναι, εσύ, γιατί όχι;