Φουρέιρα style! Πώς να φτιάξεις μόνη σου το wavy hairstyle της βήμα-βήμα

Για απόλυτη επιτυχία.
Φουρέιρα style! Πώς να φτιάξεις μόνη σου το wavy hairstyle της βήμα-βήμα

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Το σήμα κατατεθέν της Ελένης Φουρέιρα δεν είναι άλλο από τα μαλλιά της, τα οποία δίνουν την αίσθηση ότι  είναι πάντα τέλεια! Όσο για τη wavy εικόνα τους; Τη λατρεύουμε (και τη ζηλεύουμε!) όλες.

Σίγουρα, πρόκειται για ένα απόλυτα θηλυκό look που ταιριάζει σε κάθε εποχή του χρόνου και μπορεί να σε μεταμορφώσει σε μόλις ένα βράδυ!

Φτάνει, μόνο, να γίνει σωστά, έχοντας πετύχει την ομοιομορφία αλλά και το επιθυμητό μέγεθος του σχήματος.

Πώς θα το κάνεις λοιπόν;

Βήμα 1ο

Μετά από ένα αναζωογονητικό λούσιμο στέγνωσε τα μαλλιά σου επιφανειακά, διατηρώντας λίγη από τη νωπή τους διάθεση. Στη συνέχεια χτένισέ τα καλά με μια μεγάλη βούρτσα ώστε να μη κομπιάζει σε κανένα άγαρμπο βουναλάκι.

Βήμα 2ο

Χώρισε τα μαλλιά σου σε 4 μέρη. Όχι περισσότερα, όχι λιγότερα. Μάλιστα, προσπάθησε να είναι ισόποση η ποσότητα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira) στις

Βήμα 3ο

Τα 4 επιμέρους τμήματα χώρισα τα εκ νέου σε τρεις λωρίδες και… ξεκίνα το πλέξιμο. Οι τέσσερις δημιουργίες σου θα πρέπει να σε συντροφεύσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας και μην αγχώνεσαι, δε θα σε ενοχλήσουν καθόλου!

Βήμα 4ο

Τελευταίο μα και πιο σημαντικό: Λύσε τα κοτσιδάκια κι απελευθέρωσε τα μαλλιά σου. Μην απογοητευτείς με το αποτέλεσμα, τίποτα δεν έχει τελειώσει. Αντιθέτως όλα εδώ ξεκινούν.

Πάρε μια μικρή, λεπτή χτένα και ξεκίνα να κρεπάρεις τις ρίζες για να πάρουν όγκο. Τέλος, ψέκασε με ένα spray για beach look. Το αλάτι που τα συγκεκριμένα προϊόντα διαθέτουν θα ενδυναμώσει την τρίχα και η ανθεκτικότητα αλλά και η ματ υφή θα νικήσει!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira) στις