Η νέα τάση θέλει το φερμουάρ να πρωταγωνιστεί στις μπότες σου

Μην καταπιέζεις τη ροκ πλευρά σου.
Η νέα τάση θέλει το φερμουάρ να πρωταγωνιστεί στις μπότες σου

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Το 2020 αποδείχθηκε ιδιαίτερα ανατρεπτικό και σίγουρα διαφορετικό υπό πολύπλευρη διάσταση, ωστόσο ο λαμπερός fashion world για μια ακόμη φορά στάθηκε στο πλευρό μας και δικαίωσε την άνεση, την αυθεντικότητα αλλά και την ανθεκτικότητα.

Ο λόγος για τη νέα εποχή στις μπότες, οι οποίες θα φιλοξενήσουν τα πόδια σου με το ξεχωριστό τους στυλ. Η ευκολία να τα συνδυάσεις είτε με το baggy τζιν σου, είτε με το δερμάτινο κολάν, ακόμα και με φούστες και φορέματα το ανεβάζει πολλά level στα μάτια μας.

Εκείνο, ωστόσο, που αξίζει να αναφέρουμε είναι πως η πλατιά εφαρμογή τους σπάει τον απαγορευτικό κώδικα για όσες υποφέρουν από πλατυποδία, ενώ την ίδια στιγμή η διάρκεια ζωής τους θα επισφραγίσει την worth it πλευρά της επένδυσης, αφού δεν παθαίνουν τίποτα.

Μαύρο leather (τεχνητό φυσικά) και ασημένιο φερμουάρ στο κέντρο του παπουτσιού θα γίνουν οι καλύτεροι σου φίλοι για όλες τις ώρες των εμφανίσεών σου.

Η ιδιαιτερότητά τους θα τραντάξει τα δεδομένα στην καθολικότητά τους και θα καθιερώσει νέους νόμους στα trends της 2020 χειμωνιάτικης διάθεσης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stradivarius (@stradivarius) στις

Μη σχηματίσεις άποψη πριν τα δοκιμάσεις καθώς η πράξη θα σβήσει κάθε αρνητισμό! Με τεράστια ποικιλία σε σχέδια και τις άκρως οικονομικές επιλογές δεν έχεις δικαιολογία.

Για να επιβάλλεις τη θηλυκότητά σου ακόμα και μέσα από το δυναμικό και σκληρό styling background σου…