Τι σκέφτονται οι γυναίκες την πρώτη φορά που επισκέπτονται το σπίτι του συντρόφου τους σύμφωνα με νέα έρευνα

Τα σκέφτηκες κι εσύ όλα αυτά;
Οι ατάκες που απαγορεύεται να πεις στον σύντροφό σου μετά το s e x

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Τη λατρεία που έχουμε για τις έρευνες την έχουμε κάνει ξεκάθαρη με κάθε τρόπο. Τη λατρεία μας όμως για τις έρευνες εκείνες που αφορούν τις σχέσεις και ιδίως τις «πρώτες φορές» των νέων ζευγαριών, τις έχουμε σε περίοπτη θέση στην καρδιά μας.

Για αυτό το λόγο σας παρουσιάζουμε την άκρως ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική έρευνα του αμερικάνικου Askmen, το οποίο ζήτησε από γυναίκες να εξομολογηθούν τι κοίταξαν την πρώτη φορά που πήγαν στο σπίτι του συντρόφου τους.

Δες, σκέψου και θυμίσου αν το ίδιο ισχύει και στη δική σου περίπτωση. Δεν είναι ανάγκη να το παραδεχτείς, μόνο εσύ θα το ξέρεις. Εξάλλου η αλήθεια σε κάποιες στιγμές είναι άβολη.

Όσο άβολα είναι και τα παρακάτω.

1. Το μέγεθος του κρεβατιού

Κάποιες γυναίκες όταν μπήκαν στο σπίτι του αγαπημένου τους, κρυφοκοίταξαν το μέγεθος του κρεβατιού τους, χωρίς ωστόσο να μπορούν να εξηγήσουν ποια ήταν η ανάγκη που τις οδήγησε εκεί.

Συμπεράσματα δεν βγήκαν, ξεκάθαρα τουλάχιστον. Ποιος ξέρει τι να κρύβεται από πίσω;

2. Το καθαρό μπάνιο

Εδώ δεν μπορούμε να διαφωνήσουμε. Το καθαρό μπάνιο είναι το βαρόμετρο της καθαριότητας κάθε σπιτιού και αυτό το ξέρουν όλοι. Αν το μπάνιο μοσχομυρίζει χλωρίνη, σημαίνει ταυτόχρονα πως μπορείς να περπατήσεις ξυπόλυτη, να φας και να κοιμηθείς σε εκείνο το σπίτι. Αν, αντίθετα, το μπάνιο είναι βρόμικο, καλύτερα να φύγεις γρήγορα. Όχι μόνο από το σπίτι, αλλά και από τη ζωή του.

Τι σκέφτονται οι γυναίκες την πρώτη φορά που επισκέπτονται το σπίτι του συντρόφου τους σύμφωνα με νέα έρευνα

3. Τα ίχνη της πρώην

Τι να κάνουμε; Έτσι σκεφτόμαστε όλες. Καθεμία από μας θα κοιτούσε ύποπτα γύρω γύρω μήπως βρει κανένα ρούχο, κάποιο κόσμημα, κάποιο εσώρουχο της γυναίκας που υπήρχε σε αυτό το σπίτι πριν από εμάς.

Γνώμη μας, αν δεις κάτι τέτοιο κάνε απλά πως δεν το είδες μιας και λάθη συμβαίνουν. Εκτός φυσικά αν δεις όντως εσώρουχο. Εκεί λειτούργησε σαν να αντίκρυσες λερωμένο μπάνιο.

Τι σκέφτονται οι γυναίκες την πρώτη φορά που επισκέπτονται το σπίτι του συντρόφου τους σύμφωνα με νέα έρευνα

4. Το ψυγείο

Μπορεί το δικό μας ψυγείο να έχει μέσα ένα αυγό, μισό σάπιο μαρούλι και λίγο τυρί για τοστ, όμως στο σπίτι εκείνου θα κοιτάξουμε την πληρότητα. Γιατί; Για να δούμε αν είναι νοικοκύρης φυσικά.

Ή ίσως από περιέργεια. Ελπίζουμε μόνο όσες είδαν το ψυγείο να το είδαν στα κλεφτά όταν εκείνος το άνοιξε και να μην το τσέκαραν μόνες τους όταν ο τύπος πήγε στο μπάνιο.

Oops!