Το tip για να καθαρίσεις τα κρεμμύδια σου χωρίς να τρέξει δάκρυ

Γιατί και οι νοικοκυρές έχουν τα μυστικά τους...
Το tip για να καθαρίσεις τα κρεμμύδια σου χωρίς να τρέξει δάκρυ

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Το μαγείρεμα για τους περισσότερους ανθρώπους αποτελεί ένα είδος εκτόνωσης και δημιουργικής έκρηξης μέσα στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Ωστόσο, υπάρχει ένα σημείο κατά τη διαδικασία του που γράφεται πάντα με μελανά χρώματα, ειδικά αν φοράς mascara.

Το κρεμμύδι δίνει ξεχωριστή γεύση στο φαγητό μας, ενώ αποτελεί απαραίτητο και βασικό συστατικό των περισσότερων γευστικών μας επιλογών. Ωστόσο, όλα τα πράγματα στη ζωή έχουν δύο όψεις, έτσι και το λαχανικό αυτό κάθε φορά που το καθαρίζουμε κάνει τη συνάντησή μας ιδιαίτερα δακρύβρεχτη.

Τα μάτια αρχίζουν να τσούζουν, η μυρωδιά γαργαλάει βαθειά τη μύτη μας και αν δεν πάμε τρέχοντας στη τουαλέτα να ρίξουμε νερό στο πρόσωπό μας δε θα ηρεμήσουμε ποτέ!

Με άλλα λόγια, εάν οργανώνουμε κάποια γιορτή το μακιγιάζ μας καταλήγει σε ναυάγιο, καθώς θυσιάζεται στο βωμό του στομαχιού.

Το tip για να καθαρίσεις τα κρεμμύδια σου χωρίς να τρέξει δάκρυ

Υπάρχει, ωστόσο, μια λύση που θα σε κάνει να ξεχάσεις την άβολη στιγμή και πλέον να μη φοβάσαι τίποτα και κανέναν στην κουζίνα!

Ποιο είναι το μυστικό; Η τσίχλα με γεύση δυόσμο θα ρουφήξει κάθε μυρωδιά που σου προκαλεί τον καταρράκτη δακρύων και το «μαγκάκι» που κρύβεις μέσα σου θα σταθεί υπεράνω κάθε απειλής.

Το έξυπνο τρικ είναι ιδιαίτερα εύκολο, οικονομικό και νόστιμο! Τώρα έχεις ό,τι χρειάζεσαι για να κατακτήσεις τον σκούφο της επιτυχίας στη δική σου, μοναδική κουζίνα και να προσφέρεις αριστουργήματα στο yummy τραπέζι.

Νοικοκυρά με Ν κεφαλαίο λοιπόν…