Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Τα κραγιόν αποτελούν σίγουρα έναν μικρόκοσμο μέσα στο μεγαλείο του μακιγιάζ, στον οποίο ξοδεύουμε τον περισσότερο, ίσως, χρόνο μας, αφού δεν αποδεικνύεται, τελικά, εύκολη υπόθεση να πετύχεις την απόχρωση που επιθυμείς.

Τα φώτα στις φωτογραφίσεις αλλά και η βάση της κάθε γυναίκας μας οδηγεί πολλές φορές σε λάθος αγορές που πολύ γρήγορα μετανιώνουμε.

Η δυσκολία έγκειται κυρίως στα καθημερινά χρώματα, τα φυσικά ροζ με τα οποία δε θέλουμε να δείχνουμε τη Barbie πλευρά μας, ενώ ταυτόχρονα θέλουμε να αποφύγουμε τρέχοντας την… μανταμέ διάθεση.

Λύση στο πρόβλημα δίνει η γνωστή εταιρία καλλυντικών η οποία πέρα από τις εντυπωσιακές συσκευασίες της, ενθουσιάζει και με το ικανοποιητικό περιεχόμενο! Το Pillow Talk της Charlotte Tilbury θα ικανοποιήσει κάθε γυναίκα και θα ταιριάξει ιδανικά σε κάθε πρόσωπο!

Glossy you!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlotte Tilbury, MBE (@ctilburymakeup) στις

Το προϊόν που έχει εκτοξεύσει τις πωλήσεις του, έχει λανσάρει και ορισμένες διαβαθμίσεις στην ένταση του χρώματος με το κλασσικό να αντικατοπτρίζει την επιτυχία σε αυτό που όλες οι γυναίκες αναζητούν.

Συνοδεύει εύκολα κάθε μακιγιάζ αλλά και κάθε στυλ, ενώ η ποικιλία στις υφές έρχεται να κουμπώσει στις ανάγκες που τα χείλη έχουν!

Matte διάρκεια

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlotte Tilbury, MBE (@ctilburymakeup) στις

Δύσκολη υπόθεση να κρατήσεις το χέρι σου μακριά από το κλικ…