Τρία χαλιά που θα χαρίσουν στο σπίτι σου την πιο cozy νότα

Θα ντύσουν τα πατώματα με τα πιο ζεστά χρώματα.
Τρία χαλιά που θα χαρίσουν στο σπίτι σου την πιο cozy νότα

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Η πιο cosy και ταυτόχρονα στυλάτη πλευρά του σπιτιού σου κρίνεται από αξεσουάρ ή στοιχεία που με μια μόνο τους προσθήκη αλλάζουν το τοπίο στην καθολικότητά του.

Κάθε φορά που το φθινόπωρο αρχίζει να προετοιμάζεται να παραδώσει τη σκυτάλη στο χειμώνα, η διαδικασία του να κατεβάσεις τα χαλιά από το πατάρι σε βάζει για τα καλά σε διάθεση ανανέωσης.

Ωστόσο, η παράδοση αυτή μπορεί να γίνει με την προσθήκη ενός νέου αποκτήματος που θα γίνει το νέο κομμάτι του προσωπικού σου χώρου και παρακάτω η τελευταία λέξη της εσωτερικής διακόσμησης θα γεννήσει καινούργιες ιδέες που μπορείς εύκολα να προσαρμόσεις στα δικά σου μέτρα.

Χρώματα και σχέδια που προβάλλουν την καθαριότητα, την ηρεμία, το σπίτι, τη θαλπωρή, την αγάπη…

Summer in our soul

Ο έρωτας κι ο βήχας δεν κρύβονται, επομένως εάν το καλοκαίρι έχει κλέψει την καρδιά σου μην πιεστείς να το αποχωριστείς με το ζόρι. Δεν είναι καιρός για δράματα! Κράτησε αυτές τις μικρές εικόνες που θα σου θυμίζουν τις ζεστές σου αναμνήσεις με το ψάθινο χαλάκι.

Το στρογγυλό του σχήμα ταιριάζει άψογα με το υλικό και είσαι έτοιμη ακόμα και να διαβάσεις ένα βιβλίο στην αγκαλιά του. Τι άμμος, τι ψάθα άλλωστε;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Home Decor Inspiration ♡ (@my_homely_decor) στις

Vintage is back

Το παλιό ξεθωριασμένο, χειροποίητο χαλί που μπορεί να μεταφέρεται από γενιά σε γενιά και ίσως αποτελεί δημιουργία της γιαγιάς δε θα περίμενε κανείς κάποια χρόνια πριν ότι θα αποτελούσε την πιο φρέσκια ιδέα να ντύσεις το σπίτι σου.

Οι γκρι αποχρώσεις στα σχέδια αλλά και το λεπτό μα και ανθεκτικό του πάχος μας εισάγει στη μηχανή του χρόνου με μια στάση στη σκηνή που όλοι θέλουμε να γευτούμε μια ακόμη φορά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Home Decor Inspiration ♡ (@my_homely_decor) στις

Knitwear everywhere

Το 2020, εκτός από τη νέα πραγματικότητα που μας σύστησε, επέβαλε την τάση του πλεκτού μάλλινου ντυσίματος σε κάθε έκφανση της εξόδου μας. Αυτή τη φορά το ρούχο που θα στολίσει το πάτωμα του δωματίου σου θα εστιάσει στις αντιθέσεις λευκού-μαύρου με τον πιο αρμονικό τρόπο!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Home Decor Inspiration ♡ (@my_homely_decor) στις Fluffy feet!

Η μοναδική αίσθηση του βυθισμένου ποδιού στο μαλακό και λούτρινο έδαφος σε ελκύει περισσότερο από κάθε άλλο; Για μια ακόμη χρονιά η μονοχρωμία στην υφή θα σε εντυπωσιάσει με πληθώρα από αποχρώσεις για να διαλέξεις αυτή που ακτινοβολεί καλύτερα τη διάθεσή σου.

Με τα λευκά στην κορυφή της λίστας, τα χαλιά αυτά αποτελούν την επιτομή της χουχουλιάρικης ατμόσφαιρας που θα σε κάνει να παγώσεις το χρόνο όσο πιο ζεστά γίνεται!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Interior Design & Home Decor (@inspire_me_home_decor) στις