Απίστευτο ξέσπασμα στο «The Bachelor»: «Γιατί γεννήθηκα Αλβανίδα; Γιατί να μην είμαι Ελληνίδα;» (Vid)

Ένα ξέσπασμα που συγκίνησε τις διαγωνιζόμενες.
Τέλειωσαν τα γυρίσματα του «Bachelor»: Αυτή διαλέγει ο Βασιλάκος για νύφη (Pic)

Ένα απίστευτο ξέσπασμα θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο του «The Bachelor», το οποίο μάλιστα θα δούμε πως συγκίνησε πολύ όλες τις διαγωνιζόμενες.

Η Αντζελίνα ήταν εκείνη που άνοιξε την καρδιά της στις συμπαίκτριές της, μιλώντας για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια και το γεγονός πως ήρθαν στιγμές που ευχόταν να μην είχε γεννηθεί γιατί πολύ απλά… δεν γεννήθηκε Ελληνίδα. 

Την ίδια ώρα, μαθαίνουμε πως απόψε θα παρακολουθήσουμε και μία πολύ ξαφνική αποχώρηση μετά από διπλό ραvτεβού. Το αν θα είναι η Αντζελίνα αυτή που θα αποχωρήσει, κανείς δεν τον ξέρει.

«Εγώ είμαι 20 χρονών και μπορώ να σας πω ότι τα περισσότερα χρόνια της ζωής μου ένιωθα μοναξιά. Δε φεύγει εύκολα αυτό το συναίσθημα. Χώρισαν άσχημα οι γονείς μου, δεν είχα κάποια φίλη να γυρίσω και να της πω όλα αυτά που νιώθω. Λόγω καταγωγής δέχτηκα πολύ bullying στο σχολείο και γινόμουν πάντα ο στόχος χωρίς να φταίω σε κάτι. Και όλοι μου επιτίθονταν. Και απλά καθόμουν μόνη μου, γυρνούσα στο σπίτι κλαίγοντας και ευχόμουν να μην είχα γεννηθεί για να μην νιώθω αυτή τη μοναξιά.

Το έχω ζήσει πολλές φορές στη ζωή μου το πώς είναι να σε μειώνουν και να μην σου δίνουν αξία. Κι έχω καταλάβει ότι αξίζω. Πολλές φορές μπορεί να γίνομαι σκληρή να μην με καταλαβαίνετε, να φωνάζω, να τσακώνομαι, αλλά με έχει κάνει η ζωή έτσι.

Πολλές φορές έλεγα ‘γιατί γεννήθηκα Αλβανίδα; Γιατί να μην είμαι Ελληνίδα;’. Είμαι πολύ περήφανη γι΄αυτό που είμαι. Και όποιος με θέλει, με θέλει γι’ αυτό που είμαι γιατί η καρδιά μου έχει πονέσει πάρα πολύ», είπε κλαίγοντας η 20χρονη παίκτρια.

What's Next