Για πρόσωπο, μαλλιά και σώμα: Το Nourishing Rose Oil της Laura Mercier είναι το προϊόν – πασπαρτού που θα ερωτευτείς

Το είδαμε, το δοκιμάσαμε, το αγαπήσαμε...
Για πρόσωπο, μαλλιά και σώμα: Το Nourishing Rose Oil της Laura Mercier είναι το προϊόν - πασπαρτού που θα ερωτευτείς

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Η σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ μιας ανάγκης μας και ενός προϊόντος περιποίησης πρέπει πάντα να στηρίζεται στην εμπιστοσύνη, την αποτελεσματικότητα και την οικειότητα.

Για όλα τα παραπάνω, το λάδι Νourising Rose Oil της Laura Mercier που από την έξυπνη συσκευασία με το δοσομετρητή και το χαριτωμένο χρώμα σε κερδίζει από την πρώτη κιόλας επαφή.

Η διαφορετικότητα έγκειται στην πολυχρηστικότητά του, ενώ τα εγγυημένα οφέλη είναι εντυπωσιακά!

Με τους συνεχώς αυξανόμενους ρυθμούς της καθημερινής ζωής παραβλέπουμε άθελα μας μικρά σημεία της περιποίησης λόγω έλλειψης χρόνου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Mercier (@lauramercier) στις

Το προϊόν αυτό, όμως, θα είναι εκεί να σου υπενθυμίζει πως με λίγες μόνο σταγόνες του θα προσφέρεις την επιδερμίδα του προσώπου σου το νερό που χρειάζεται, δίχως λιπαρότητα, αφού πρόκειται για εξαιρετικά ελαφριά υφή, ενώ η λάμψη θα ακτινοβολεί.

Επίσης τα χείλη σου θα γίνουν λεία και μαλακά, οι άκρες των μαλλιών σου θα αντιμετωπίσουν κατάματα την ξηρότητα και τη ψαλίδα, τα νύχια θα δυναμώσουν και τα πετσάκια θα αποδυναμωθούν.

Ένα τελευταίο tip για ακόμα μεγαλύτερη άνεση στις κρύες μέρες του χειμώνα που έπονται: Ανακάτεψε 1-2 σταγόνες από το Rose oil στην ενυδατική σου και το ελιξήριο της ομορφιάς θα είναι έτοιμο!