Ανυπομονείς για τα Χριστούγεννα; Φτιάξε αυτό το ποτό για να μυρίσει ολόκληρο το σπίτι

Πάρε μια γιορτινή ανάσα προσμονής!
Ανυπομονείς για τα Χριστούγεννα; Φτιάξε αυτό το ποτό για να μυρίσει ολόκληρο το σπίτι
Christmas presents and mulled wine on wood

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Έφτασε η εποχή του χρόνου που ο λαός μοιράζεται σε εκείνους που σβήνουν μέρες από το ημερολόγιο, ακολουθώντας πιστά την αντίστροφη μέτρηση και τους άλλους που εκνευρισμένοι, κλείνουν τα αυτιά σε οτιδήποτε κάνει αναφορά στην πιο ”Wonderful Time Of The Year”.

Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις, όμως, η γεύση της αίσθησης θα απογειωθεί με το ποτό που, μυρίζει Χριστούγεννα, μυρίζει σπίτι, μυρίζει θαλπωρή!

Τα οφέλη του εκτός από την αγαλλίαση του ουρανίσκου σου επεκτείνονται και στη ψυχολογία σου, αφού η τεράστια αγκαλιά θα σε χαλαρώσει ύστερα από μια δύσκολη μέρα, θα τονώσει το ρεπό σου και θα φορέσει τα γλυκά χαμόγελα σε όλα τα μέλη της οικογένειας.

Υλικά

  • 1 μπουκάλι κόκκινο κρασί
  • 2 – 3 πορτοκάλια κομμένα σε ροδέλες
  • 1 κοφτή κ. σ. γαρύφαλλο
  • 2 – 3 στικ κανέλλας

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα πρόσθεσε όλα τα υλικά μαζί και άφησε τα για 15 – 20 λεπτά στη φωτιά να βγάλουν όλα τους τα αρώματα. Αφού τα ανακατέψεις καλά μοίρασε το ποτέ σε ποτήρια και ετοίμασε τα συνοδευτικά τσιμπολογήματα.

Τα τραπεζώματα, φέτος, μπορεί να είναι περιορισμένα, μα η αγάπη είναι ανεξέλεγκτη, γι’ αυτό φέρε όλα τα μέλη της οικογένειας ένα βήμα πιο κοντά και απόλαυσε την κάθε στιγμή,

Μετά από αυτό, ακόμα και η πλευρά που αντιπαθεί τη λαμπερή γιορτή θα την ερωτευτεί! Γιατί; Μα φυσικά, γιατί ο έρωτας περνάει από το στομάχι πριν φτάσει στην ψυχή!